• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı 'yazıklar olsun' diyerek CHP'li isme tepki gösterdi

Yeniakit Publisher
2024-07-28 00:34:00 -
Cihat Yaycı 'yazıklar olsun' diyerek CHP'li isme tepki gösterdi

Türkiye'nin uluslararası çıkarlarına destek değil köstek olan CHP'nin milletvekili Namık Tan'ın Mavi Vatan açıklamalarına emekli Tümamiral Cihat Yaycı tepki gösterdi.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki çıkarlarına bir Yunan gibi karşı çıkan CHP Milletvekili Namık Tan'ın 'Mavi Vatan masalı' sözlerine emekli Tümamiral Cihat Yaycı tepki gösterdi.

Yaycı'nın yaptığı açıklama şöyle:

Büyük Atatürk “Denizciliği Türk'ün büyük milli ülküsü olarak benimsemeli ve az zamanda başarmalıyız.” demişken MAVİ VATAN’a karşı çıkanların ne Atatürk ile, ne de millilik ilgisi olabilir. Bugüne kadar MAVİ VATAN’a karşı çıkanlar FETÖ, Yunan, Rum, Ermeni ve emperyalist güçleri ve bunların uzantıları idi…

 

Türkiye’yi yönetmeye aday siyasilerin MAVİ VATAN’a karşı çıkmasının değerlendirmesini Büyük Türk Milleti’ne bırakıyorum.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

can

mavi lgbt rengi.

Nazim arat

Chp içinde niye bu vatanı ve milletini sevenler azalıyor üst yönetimde. Diyarbakır annelerini ziyaret etmekten hdpkk korkusu yüzünden yapamıyor, Azerbaycan ermenistan savaşında ermenistan yanlisi, olası İran savaşı çıkarsa İran yanlisi hep chp içinden cikiyor. Dersimin hesabını soracağız diyeni milletvekili yapiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23