• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı Paşa açıkladı: FETÖMETRE’ye 81. madde

Yeniakit Publisher
2023-11-04 01:08:00 -

Eski Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, “Filistinlileri, Türkiye’ye getirelim diyenler, kripto FETÖ’cülerdir, Siyonistlerdir.” şeklinde konuştu.

Eski Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, İstiklal Gazetesi Youtube Kanalında Gazeteci Arzu Erdoğral’ın sorularını yanıtladı.

Yaycı, “Filistinlileri, Türkiye’ye getirelim diyenler, kripto FETÖ’cülerdir, Siyonistlerdir. Bunu FETÖMETRE’ye son madde olarak ekliyorum.” dedi.

“Ölün ama vatanınızı terk etmeyin”

Doç. Dr. Yaycı, Filistinlilere de çağrı yaparak “Canınız pahasına ölün ama vatanınızı düşmanınıza terk etmeyin” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

İŞGALCİ İSRAİL'İ DESTEKLEYENLER, YAHUDİLERE VERECEKLERİ DAHA GÜVENLİ TOPRAKLARI MUTLAKA VARDIR, YAHUDİLERİ ÇOK SEVİYORLARSA ONLARA BÖYLE GÜVEN İÇİ,NDE YAŞAYACAKLARI YER GÖSTERSİNLER DE SEVGİLERİNİ İSPAT ETMİŞ OLSUNLAR. FİLİSTİN BİR MÜSLÜMAN TOPRAĞIDIR, DÜNYANIN HUZURU VE BARIŞI İÇİN DE ÖYLE KALMALIDIR, İSRAİL BURALARDA KALDIĞI SÜRECE HAYATİ TEHLİKELERİ HER DAİM OLACAKTIR, TAŞ YERİNDE AĞIRIR, AISRLARCA SÜRGÜN HAYATI YAŞAYAN YAHUDİLER, ALLAH'A VE KENDİ ATALARINA KARŞI HESAP VEREMEYECEK DURUMA DÜŞÜYORLAR.

Aynen, bu agis sapkin siyonist agzidir, terorist abd/ingiliz/avrupa/israil agzidir!!! FILISTIN FILISTINLILERIN OZ VATANIDIR!!!

Abd siyonist g.mesri p.çin israili 51.eyaletin olarak floridaya gotur... bu ruh hastasi katil hirsiz terorist cocuklarinizin amerikaya tasinmalarina bolge ve dunya olarak yardim edelim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23