• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin TEKNOFEST'e rakip heykel panayırı: İzmir’de bir heykel daha halkın 'hizmetine' girdi

Yeniakit Publisher
2023-05-05 10:50:00 -
CHP’nin TEKNOFEST'e rakip heykel panayırı: İzmir’de bir heykel daha halkın 'hizmetine' girdi

27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı yaşanırken, CHP ise o esnada yeni bir heykeli daha hizmete aldı. Son heykelin adresi İzmir'in Konak ilçesi oldu.

CHP belediyelerinin heykel aşkı sürüyor. Cumhuriyet’in 100. yılında birçok dev eser Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde hizmete alınırken CHP heykel hizmetinden öteye geçemiyor.

Son heykelin adresi İzmir’in Konak ilçesi oldu.

TEKNOFEST HEYECANI YAŞANIRKEN CHP HEYKEL AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye bu yıl da 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ziyaretçilerini ağırlayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in heyecanını yaşadı..

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören festival, yaklaşık 2,5 milyon üzerinde ziyaretçi rekor kırdı..

Festivalin yapıldığı zamanlarda CHP ise yeni bir heykel açılışı gerçekleştirdi.

“HEYKEL AÇILIŞI”

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak’ta Milli Kütüphane Vakfı önünde yaptırdığı Milli Eğitim eski Bakanı Hasan Ali Yücel’in heykeli, CHP İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Yüksel Taşkın’a açtırıldı.

Heykel, Soyer ve CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un da yer aldığı açılışta örtülen heykel kurdelesi sökülerek açılmış oldu.

TUNÇ SOYER’DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Bu arada CHP’li Başkan Soyer’in heykel açılış töreninde söylediği sözler dikkat çekti.

“Bize ‘neden heykel yapıyorsunuz’ diye kimi zaman eleştiri geliyor. Öyle bir hız çağında yaşıyoruz ki, bu hız çağı bize köklerimizi, geçmişimizi unutturuyor maalesef. Anadolu’nun aydınlanma hareketi olan Köy Enstitüleri’nin kapatılması belki de bu toprakların en büyük talihsizliklerinden birisi.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

siyaseten hiç bir vizyonu olmayan küçük düşünenler böyle heykellerle zavallı milletimiz hizmet yapıyoruz diye kandırırlar. Vizyonu ve misyonu sınırsız olanlar da büyük eserlerle ülkesini zenginleştirecek devasa geri dönüşümü olan yatırımları yaparak, halkın zenginliğini ve refahını artırıcı hedeflere yürürler. Gözü olan görüyor, aklı olan anlıyor. Allah bu ülkemizi akılsızlardan temizlesin.

hikmet

Tiyatrocu T.Soyer aslinda dalgasini geciyor, toparlayacak olursak orda bulunanlarin hepsi bir sekilde rollerini oynuyorlar, CHP M.K.Atatürkün verfaatindan sonra, I.Inönü ile baslayan Türkiye Karsiti bir olusumdur, herkesin birsekilde nemaalandigi bir olusum. Kurtulmak cok zor, nasil iyi var ise, gece ve gündüz gibi, kötülerde var! Iktidar olma gibi bir görevleri yok, kazanabildikleri görevler ile Ülkeyi ellerinden geldikleri kadar engelleyebilmek asil amaclari, baska da görevleri yok, tabii Finansal ihanet de isin icinde.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23