• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin mumu yatsıya kadar bile yanmadı! Yandaş Nevşin Mengü'den bomba itiraflar

Yeniakit Publisher
2023-05-15 16:09:00 -
CHP'nin mumu yatsıya kadar bile yanmadı! Yandaş Nevşin Mengü'den bomba itiraflar

Cumhur İttifakı’nın resmi olmayan sonuçlara göre çoğunluğu elde etmesi, muhalif isimleri hayat kırıklığına uğrattı. Yandaş gazeteci Nevşin Mengü, muhalefetin seçim sürecini çok kötü yönettiğini belirterek, "Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı" dedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakı'na umut bağlayan isimler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Seçim günü FOX TV'de Selçuk Tepeli ile tartışmasıyla gündem olan gazeteci Nevşin Mengü, kendi sosyal medya hesabından seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

'Anadolu Ajansı veri saklamadı'

Mengü, şu ifadeleri kullandı:

"Kanalda durumu anlatmaya çalıştım ama kızdılar bana. Muhalefet veri sayımı konusunda kendisini anlatamadı. Anadolu Ajansı AK Parti tarafından bilgi alıyor durumu olmasın diye her sandık başına bir veya iki kişi görevlendirdi. Aynı sandık başlarına CHP'liler de görevlendirildi. ANKA, CHP'den alıyor sonuçları ama herkesin elinde aynı tutanaklar var. YSK'ya verilerin geç düşmesi normal. Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı."

Putin'den İslam açıklaması" target="_blank">
Putin'den İslam açıklaması
Putin'den İslam açıklaması

Dünya

Putin'den İslam açıklaması

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SIDDIK

Ha şöyle yola gelin dürüst olun halk peşinden gelsin kk halkı ķüçümsenler sandıkta cevabını verdi yalancının mumu söndü sandığa gömüldü

ŞEREF ERDOĞAN

HA ŞÖYLE DÜRÜST OLUN DÜRÜST
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23