• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin başına Sarıgül gelecek

Yeniakit Publisher
2013-07-04 23:03:00 - 2013-07-04 21:03:53
CHP’nin başına Sarıgül gelecek

Önceki gece TGRT Haber’in canlı yayın konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökçek; Mustafa Sarıgül, Rahmi Koç ve Taylan Bilgen’in, Süleyman Demirel’i ziyaret ettiğini ve yapılan gizli zirvede, CHP’nin baş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gece TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın hazırlayıp sunduğu “Ankara’nın Gündemi” programına konuk oldu. İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol ve Batuhan Yaşar’ın sorularını cevaplayan ve programa torbalar dolusu dosyayla katılan Gökçek, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Melih Gökçek, programın başında Mısır’da askerin yönetime el koymasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de oynanmak istenen oyunun şu anda Mısır’da oynandığını dile getiren Gökçek, “Türkiye’de başarısız oldu. Bunun birinci nedeni ciddi bir halk desteğinin Sayın Başbakanımızın arkasında olması, ikincisi de oynanan oyunları bütün çıplaklığıyla televizyonlarda anlatmamız ve halkın uyanması” dedi.
Mısır’da televizyonların muhalefetin elinde olduğunu kaydeden Gökçek, “Bu nedenle de televizyonlardan tek ses çıktı. İnsanlar istese de istemese de çıkan tek sese kulak veriyor. Uluslararası olaylar Mısır’a da el koymuştur. Güçlü bir Mısır’ı Batı kesinlikle istemiyor. Hep kaos içerisinde kendisiyle uğraşan, boğuşan bir Mısır istiyor” dedi.
Ankara’daki Gezi Parkı olaylarını CHP, ÖDP ve İşçi Partisi’nin provoke ettiğini belirten ve “CHP eşittir provokasyon” diyen Gökçek, “Bütün olaylara baktığınız zaman net olarak bu durum ortaya çıkıyor. CHP, yalan yanlış çağrılarda bulundu. Olaylarda DHKP-C ve CHP yan yanaydı” ifadelerini kullandı.
“DÖRTLÜ ZİRVEDE
CHP GENEL BAŞKANI BELİRLENDİ”
Başkan Gökçek, Mustafa Sarıgül, Rahmi Koç ve Taylan Bilgen’in Süleyman Demirel’e taziye ziyareti için gittiğini ve taziye sonrası odada bulunan herkesin dışarıya çıkarıldığını ve dörtlü bir zirve yapıldığını söyledi. Görüşmenin 8-10 dakika sürdüğünü kaydeden Gökçek, görüşmede CHP yeni genel başkanının Mustafa Sarıgül olarak tespit edildiğini öne sürdü.
“SARIGÜL’ÜN GENEL BAŞKANLIĞI
HAYIRLI UĞURLU OLSUN”
Doğan Grubu ve Koç Holding’in Sarıgül’e gerekli desteği vereceğini ve yeni liderin CHP’ye baronlar tarafından tayin edildiğini söyleyen Gökçek, “Sarıgül’ün CHP Genel Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Kılıçdaroğlu, istediği kadar yırtınsın gücü yetmez. 2 manşetle Kılıçdaroğlu’nun ipliğini pazara çıkarırlar. Görüştüler ve bu iş bitti” dedi.
“KILIÇDAROĞLU’YLA
GÖRÜŞMELERİNİ BİTİRDİ”
Başkan Gökçek, Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili Kılıçdaroğlu’yla olan görüşmelerini de sonlandırdığını öne sürerek, “Sarıgül benim arkadaşım. 50 tane Kılıçdroğlu’nu cebinden çıkarır ama bağlantıları biraz sakat. Bugün itibariyle Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığının bittiğini rahatlıkla ilan edebiliriz” şeklinde konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23