• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin 'Atatürk' istismarında son nokta! Heykelinden sonra çikolatası

Yeniakit Publisher
2023-03-13 23:58:00 - 2023-03-14 01:32:25
CHP'nin 'Atatürk' istismarında son nokta! Heykelinden sonra çikolatası

CHP yandaşı Sözcü TV canlı yayınına katılan Canan Kaftancıoğlu, kanal çalışanlarına üzerinde Mustafa Kemal portresi olan çikolata hediye etti.

 Yeniakit.com.tr 

CHP'li yöneticiler Mustafa Kemal heykeli dikmek için ülke genelinde birbiri ile yarışırken, Canan Kaftancıoğlu yeni bir alan açtı.

CHP'li Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Özdil'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi sebebi ile kovulduğu Sözcü TV canlı yayınına katıldı.

Yayına eli boş gitmeyen Kaftancıoğlu, hediye olarak üzerinde Mustafa Kemal portresi olan çikolata götürdü.

Canlı yayında çikolatayı gösteren Ruhat Mengi, Kaftancıoğlu'na teşekkürlerini şu ifadelerle iletti:

Çok teşekkür ediyoruz efendim. Atatürklü çikolatamız Sayın Canan Kaftancıoğlu tarafından kanalımıza hayırlı olsun diye getirildi. Ve tabii ki size de ikram ediyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADİL

bunlara insan denez o cenen ne diyiyordu en nefret ettiği laf mustafa kealin askerleriyiz lafıydı militanca bir sözdü hani tam bir münafıkça hareket

Hüseyin

chpyi 10 Aralık hareketçileri ele geçirdi Ezan Bayrak Şehit Tüm Milli Dini değerlere düşmanlar Atatürk’ün resmine bile tahammül edemeyen çöpe atanlar ama arkasına sığanarak hain emellerine ulaşmak isteyen adı Türk hatta Müslüman görünümlü dönmeler hep chp içerisinde dolayısıyla devlet kadrolarında bedavadan yaşayanlar bir şekilde yönetimi ele geçirirseler hazırladıkları 10 Aralık hareketi anayasası ile ülkeyi bölecekler Türk Kürt hatta kendinelerine oy veren ama kendinden olmayanları bile geçmişte yaptıkları gibi bertaraf edecekler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23