• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin Akbelen önergesine olağanüstü toplanan TBMM'den 'ret'!

Yeniakit Publisher
2023-08-08 20:14:00 -
CHP'nin Akbelen önergesine olağanüstü toplanan TBMM'den 'ret'!

CHP'nin çağrısıyla Akbelen Ormanı'nda maden sahasının genişletilmesi için yapılan olağanüstü görüşmede oylama tamamlandı.

Muğla'daki Akbelen Ormanı'ndaki maden sahası için ağaç kesimini görüşmek üzere muhalefetin çağrısıyla toplanan TBMM Genel Kurulu oturumu sona erdi.

Muhalefetin Akbelen gündemli genel görüşme açılması talebi, iktidar milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Önergenin görüşülmesi için 244 'kabul' oyu kullanılırken 281 'ret' oyu kullanıldı.

Meclis 1 Ekim’e kadar çalışmalarına ara verdi.

Devlet Bahçeli: Buradayız" target="_blank">
TBMM Akbelen'i görüşmek için toplandı! Devlet Bahçeli: Buradayız
TBMM Akbelen'i görüşmek için toplandı! Devlet Bahçeli: Buradayız

Siyaset

TBMM Akbelen'i görüşmek için toplandı! Devlet Bahçeli: Buradayız

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan ZÜLFİKAR

Bunlar bu kadar yaygara yaptığına göre orda %100 elmas vardır Çünkü soros ve CHP orda ise kesin dışardan müdahale var

memo

ege bölgesindeki hesler genelde 40-50 megawat gücünde bunların hepsi sulama amaçlı şu anda stop.. çinedeki adnan menderes.. bozdoğandaki kemer denizlideki adıgüzel barajı ağostosa gelmeden aydtn ovası sulaması için sularını bitirdi.... gelelim yerleşim yerlerine çeşme-seferisar- selçuk pamucak- kuşadası milas ören- bodrum- marmaris fethiye -dalaman buraları turistik yerler nufusları mevcut nufuslarının 10 katı yazlıklar otellerdeki her odadaki klimalar yatağan-yeniköy-kemerköydeki kömür santrallerinin çalışmasıyla stabil bir voltaj sağlanıyor... bunu bilen art niyetli siyasiler sırf turizmi baltalayıp ülkenin dış borç açığını artırma niyetindeler bu vatan hainliğiyle eş değerdir benim gözümde bu santraller stokları biter durursa en yakın enerji santralleri antalya manavgat kuzeyde soma termik santralleri buradan sağlanan enerji .....hatların çok uzun olması sebebiyle voltaj düşüklüğüne sebebiyet vermekte ... geçmişte bu santraller bir yangın nedeniyle durduğunda 154kv luk enerji hatlarının voltajı 132 kv ta düştü ..bunun anlamı evlerde otellerde fabrikalarda voltaj düşüklüğü hatlarda aşırı akım yüklenmesi ısınmalar kopmalar-yangınlar... arkadaşlar gelin düne kadar çatır çatır ormanlarımızı yakan pkk lılar bu gün akbelene sahip çıkıyorsa chp de bunların maşası oluyorsa bi görün artık .. o santrallerde ve kömür işletmelerinde binlerce o yörenin insanı çalışmakta
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23