• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'lilere protesto şoku: Umduklarını bulamayınca parmak salladılar! Elini indir bana bağırma

Yeniakit Publisher
2023-07-29 09:34:00 -

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla’nın Milas ilçesindeki termik santralin bölgedeki maden faaliyetlerini genişletmek için yapılan çalışmaların yapıldığı Akbelen Ormanı'na geldi. Bölgeden ayrılmak isteyen Kılıçdaroğlu’nun, kesim alanına gitmemesi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. Öte yandan; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanına gelen Mahmut Tanal, Ali Mahir Başarır ve Mustafa Sarıgül de eylemciler tarafından protesto edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri, Muğla'nın Milas ilçesindeki termik santralin, bölgedeki maden faaliyetlerini genişletmek için yapılan çalışmalarını protesto eden grupla görüşmek için Akbelen'e geldi. Burada köylüler ve çevrecilerle görüşen Kılıçdaroğlu, ağaç kesimine karşı desteğini belirtti. Daha sonra bölgeden ayrılmak isteyen Kılıçdaroğlu'nun, kesim alanına gitmemesi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Tepkiler üzerine Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, kesim alanına giderek bir süre alanda incelemelerde bulundu. Daha sonra geri dönen Kılıçdaroğlu, arabaya binip bölgeden ayrılmak üzereyken, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Çevreciler, Kılıçdaroğlu'na karşı, "Arabaya değil fabrikaya" şeklinde slogan attı.

 

TANAL'A "İYİ Kİ İKTİDAR OLMADINIZ" TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanına gelen Mahmut Tanal, eylemciler tarafından protesto edildi.

Tanal, kendisine "İyi ki iktidar olamadınız" diyen kadına "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AK Parti'nin provokatörüsün" yanıtını verdi.

Tanal'ın ardından CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır da vatandaşlarla tartışmaya girdi. Bir kadına karşı karşı sert tavrı dikkat çeken Başarır, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Başarır, protestocu bir kadına, "Elini indir, bana bağırma" gibi ifadeler kullandı.

 

ALANDAN KOVDULAR

Tanal'a "Bizim sayemizde kazanacaktınız iyi ki kazanmadınız." sözleriyle cevap veren kadın, "AK Parti'nin provokatörüsün" ithamıyla karşılaştı.

Alandakiler tarafından yuhalanan Tanal, "Hadi çık alandan" denilerek bölgeden kovuldu.

 

SARIGÜL EYLEMCİYİ KOLUNDAN TUTARAK SÜRÜKLEMEYE ÇALIŞTI

CHP milletvekili Mustafa Sarıgül, Akbelen'de Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren bir eylemciyi kolundan tutarak sürüklemeye çalıştı. Eylemciler, "Nasıl yaparsın böyle bir şeyi, çekemezsin kolunu" sözleriyle Mustafa Sarıgül'e tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

iyi ki reis tayyip baba kazandı yahuuu şunları görmüyor musunuz kendi içlerinde barışık değiller vatandaşı azarlıyorlar tahammülleri yok ahhhh baaşrır mahkeme salonunda bagırmıştı ne oldu cezası yokkk verilmedi mahmeut bey pkk cenazelerinde fotografın var yok mu ??? internete girinde görün hele hele bir sezginleri var tanrıkulu seninde pkk cenazesinde fotografların var yahuuu kuvayı milliyeciyiz diyorsunuz nerde TÜRK DEVLETİ ne düşman bir yapı var onlarlasınız yurtdışı foncular ile aranız nasıl ??? lgbt yi destekliyorlar mı mahmutttt ahhh ahhhhh GAZİ mezarından kalksa bunların suratlarına tükürürrdü emin olun ne işimiz var diyor doğu akdenizde ne işimiz var libyada ne işimiz var diyen karabagda tipler ulan ortadoğu sermayesi batıya akar abd ve ab ye ses etmezler bize gelir bu tipler kuyruğuna basılmış kedi gibi miyaklar ahhh ben sizlerin yüzünüzü görüyorum haydi olaganüstü kurultaya bize yerli milli muhalefet lazım mahmut gibi başarır gibi sezgin gibi kılıçdaroğlu gibi tipler lazım değil ÜLKESİNİN ÇIKAR VE MENFAATLERİNİ GÖZETMEYEN ya haindir yada aptaldır NOTLARIMIZI ALIYORUZ NASIL Kİ '' kuranı kerim '' yönelik saldırıları not alıyorsak kuvayi milliyeciyiz diyorlar ülke menfaatlerinde bize karşı oyun kuruyorlar MAHMUT SENİ HİÇ SEVMEDİK BİZ KİMİZ KADİM TÜRK RUHU HIMMM sende yemuşun oğluda defolup gideceksiniz sezginide alın defolun YALLAHHHH

Gültekin

CHP'LİLER BU HATALARI NASIL YAPIYORLAR KENDİ ELLERİYLE KENDİLERİNİ HER GEÇEN GÜN ÇAMURA BATIRIYORLAR, ÇÜNKÜ BUNLARDA SAMİMİYET YOK, SAMİMİYET OLSAYDI GENEL BAŞKALARINA SAHİP ÇIKIP YEREL SEÇİMLERE HAZIRLIK YAPARLARDI.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23