• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'lilere pankartlı 'para kulesi' göndermesi!

Yeniakit Publisher
2024-03-25 18:40:00 - 2024-03-25 19:35:57
CHP'lilere pankartlı 'para kulesi' göndermesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum'da miting düzenledi. Miting öncesinde Çorumlular CHP'deki para sayma skandalına pankartlı göndermede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde patlak veren para sayma skandalı gündemdeki yerini korurken, Çorum'da vatandaşlar CHP'ye pankartlı göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte düzenlediği miting öncesi Kadeş Barış Meydanı'nda CHP’ye karşı asılan pankart dikkat çekti.

Pankartta "Kimine şehrin çilesi, Kimine para kulesi, Laf var icraat yok, Budur CHP belediyesi" ifadeleri yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu o kadar yüzsüz ki kendi dönemindeki somut yolsuzluklar ortalarda yüzerken utanmadan 2019'dan sonra İsrafı önledik diyebiliyor. Chpkknın bütün delegelerini atayan Kılıçdaroğlu dönemine son verebilmek için para ile satın aldığı delegelere hangi kaynaktan ödemeler yapıldı acaba, deprem için ayrılan bütçe tutarı kendi piarını yapmak için reklam için ayrılan bütçenin çok daha fazla olması nasıl bir şahsiyete sahip olduğu anlaşılmaktadır.

asim keskin

aklim almiyor. Ey Akit!! hayati ciddiyeti olan böyle bir alcakligi, bu itligi (bakin sizin gibi skandal diyerek olayi en hafifine indirgemiyorum) bu sekidlehabelrelr sloganlarla icivitra civita civittiniz. Artik halk nprmal karsilamaya balsadi. Bu itligin üzerine medyatik degil devletin demir yumrugu ile gidilmesi tesvik edlimeli istenmelidir. yoksa bundan sonra paradan gökdelenler cikmaya baslar. Cünkü siz bunu skandal diye sirinlestiriyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23