• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’liler acılı babayı çıldırttı! Vekiller sen kim diyerek cevap verdi

Yeniakit Publisher
2024-07-18 08:20:00 -

Hayvan yasasını kabul etmeyen CHP’liler ‘çocukların okula yürüyerek değil servisle gittiğini’ söyleyince acılı baba Halil Yılmaz sinir krizi geçirdi. Vekillere tepki gösteren baba Halil Yılmaz "benim çocuğum diri diri yendi, 10 yıl tedavi görecek" dedi.

Çocuğu hayvanlar tarafından parçalanan acılı Baba Halil Yılmaz, hayvan yasasına karşı çıkarak ‘çocukların yürüyerek değil servisle okula gittiğini belirten vekillere sert tepki gösterdi.

Hayvan yasasını kabul etmeyen CHP milletvekillerine tepki gösteren Halil Yılmaz, çocukların okula yürüyerek değil servisle gitmesi gerektiğini savunan milletvekillerinin sözlerine karşı büyük bir öfke patlaması yaşadı. Sinir krizi geçiren acılı baba, "Benim çocuğum diri diri yendi, 10 yıl tedavi görecek" diyerek gözyaşları içinde feryat etti. Bu trajik olay, hayvan yasası tartışmalarında kamuoyunun dikkatini bir kez daha çocuk güvenliğine çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

CHP'LİLERİN VE ONA DESTEK OLANLARIN DERDİ HAYVAN HAKLARI DEĞİL, YEM LOBİSİNDEKİ RANT SAHİPLERİNİ KORUMAK, ONLARA DAHA ÇOK KAZANDIRMAK VE RANTI DA BERABER PAYLAŞMAKTIR, BU YASANIN HAYVANLARA OLAN ZARARINI BU ASİL MİLLETE ANLAYACAĞI DİLDEN NİÇİN BİR VEKİL ANLATMIYOR DA, GEÇMESİ GEREKEN YASA ART NİYETLİLER YÜZÜNDEN GEÇMİYOR? HAYVANLAR YÜZÜNDEN SOKAKLARI YEMLERLE DOLDURARAK, İLERDE BÜTÜN SOKAKLARIMIZI FARELER BASARSA VE SALGIN HASTALIKLAR ARTARSA HİÇ KİMSE ŞAŞMASIN.

Ahmet Fazıl

Sakın ha sakın bu yasa geçmesin.Ak parti ugraşır yasayı geçirir şimdi yasanın geçmesini isteyenler dahil millet konuşmaya başlar yok hayvan hakkı ,sana ne zararı var, vb şekilde acitasyon, iki yüzlülük yaparlar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23