• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Yarkadaş'tan İmamoğlu'na: Liboş liboş konuşuyorsun!

Yeniakit Publisher
2023-09-11 23:52:00 - 2023-09-11 23:54:04

Ekrem İmamoğlu'nun CHP'de değişim istemesine ilişkin sözlerine tepki gösteren Barış Yarkadaş, "Liboş liboş konuşuyorsun. Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan partisindeki değişim tartışmalarına ilişkin yeni bir mesaj geldi. Geçtiğimiz günlerde, "100. Yılında CHP" başlıklı panelin açılış konuşmasını yapan İmamoğlu, "Tespitim şu; CHP değişirse, Türkiye değişir. Vaadim de net; CHP değişecek, Türkiye değişecek." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun yeni değişim çağrısına değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Yüz yıllık tarihimizde yaşadığımız tüm tartışmalar, yeni ve güçlü başlangıçlarımız için bir liman vazifesi görmüştür. Her bir tartışma CHP’yi büyütmüştür" diyerek yanıt verdi.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, TV 100 canlı yayınında İmamoğlu'nun açıklamalarına sert sözlerle yüklendi.

Yarkadaş'tan İmamoğlu’na: Liboş liboş konuşuyorsun

İmamoğlu'nu 'liboş liboş konuşuyor' diyerek hedef alan Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler! CHP’yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP’de? Liboş bir tarife." diye konuştu.

Sert sözlerin olduğu kısım kaldırıldı

TV100'ün ilgili kısmı YouTube canlı yayınından kırpması ise dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

misafir

Liboş ne demek yani anlamı ne :) Bu durumda liboş olmamak ne demek oluyor :)

YORUM

İNSANLARIN BAŞINA NE GELDİYSE NE KADAR MÜNAFIKLIK VARSA BU  YARKADAŞLAR GİBİLERİN YÜZÜNDENDİR ONUN İÇİN İKİYÜZLÜ MÜNAFIK RİYAKAR YALTAKLANAN YALAKALIK YAPAN İNSANLARI HİÇ SEVMEMAMA NE YAZIKKİ TOPLUMUMUZ DA BUNLAR ÇOĞUNLUKTA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23