• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li vekilden tepki çeken LGBT mesajı: Sayımızın cesaretle artması...

Yeniakit Publisher
2023-06-27 02:24:00 -
CHP'li vekilden tepki çeken LGBT mesajı: Sayımızın cesaretle artması...

Türk aile yapısını hedef alan LGBT lobisi yetmezmiş gibi CHP'li vekiller de LGBT'yi destekliyor. Son olarak CHP'li vekil Gökçe Gökçen'in paylaştığı LGBT mesajı büyük tepki çekti.

CHP'li vekil Gökçe Gökçen sosyal medya hesabından LGBT'ye destek mesajı paylaştı.

Gökçen, "Sayımızın cesaretle artması ve hepimize yönelen tehlikeye karşı daha çok ses olunması umuduyla, bugün Onur Yürüyüşünde şiddete maruz kalan herkesi dayanışma duygularımla selamlıyorum." dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir sert tepki gösterdi

Sosyal medya hesabından CHP'li Gökçen'e cevap veren AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, şu ifadelere yer verdi, ''LGBT terörünün fon kaynaklarıyla nasıl bir ilişki içerisindesiniz? Hepimize zarar veren, çocuklarımızı tehlikeye atan bir sapkınlığın propagandasına izin vermeyeceğiz. Milletin kabul etmediği gündemlerinizi baskıyla empoze edemeyeceksiniz. Sen önce İzmir'in sorunlarıyla ilgilen. Seni seçen onca hemşehrimizin sorunlarıyla ilgilen. Tire'de, Beydağ'da, Ödemiş'te, Kınık'ta, Menemen'de Bergama'daki vatandaşlarımıza LGBT bayrağı açarak mı sesleneceksin?'' ifadelerine yer verdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

CHP'li vekil Gökçe Gökçen, iyi niyetli bir vekil olduğunu düşünemiyoruz, şayet bu vekil iyi niyetli olsaydı, bunların sayılarını artırmayı değil, tedavi sayılarını artırmayı ifade ederek onlara da yardımcı olmuş olurdu. Bu doğuştan gelen bir hastalıktır, bunu böylesi vekiller suistimal ederek sapkınlıklara sebebiyet veriyorlar, bu durumlarda toplumsal çöküntüye sebep olduğunu çok iyi biliyorlar ve bunu da bilerek Müslüman Türk Toplumuna düşmanlık olsun diye kasıtlı yaptıklarını düşünüyoruz.

Millet

Bunlar vazifeliler. Kafirin uşakları, bu milletin değerlerini yıpratmakla vazifeliler, toplumu bozmak, dini bozmak, ahlakı bozmakla vazifeliler. Halkın değil, kafirin, iblisin partisi olmak istiyorlar. Rabbim, bu soyu kırıklara fırsat vermesin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23