• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Sezgin Tanrıkulu rezilliğine Süleyman Soylu tepkisi

Yeniakit Publisher
2022-06-19 07:34:00 -
CHP'li Sezgin Tanrıkulu rezilliğine Süleyman Soylu tepkisi

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter'da SİHA'lar hakkındaki paylaşımı alıntılayarak, "Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız." sözüne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tepki gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu üretilen yerli ve milli SİHA'larla ilgili skandal bir paylaşım yapmıştı.

"Bu korku size yeter, emin olun adil olacağız"

SİHA'lar hakkında yapılan bir paylaşımda geçen, "Bayraktar Siha üretimi durduruldu. Dışişleri bakanı Sezgin Tanrıkulu Türkiye'nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. Siha üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar'a iki hafta süre tanındı" sözlerini alıntılayan Tanrıkulu, "Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Tanrıkulu'nun bu tehdit eden sözlerine AK Parti Gaziantep Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sert cevap geldi.

"Bu millet seni Dışişleri'nin lağımcısı bile yapmaz"

Bakan Soylu, Tanrıkulu'nu eleştirerek, Türkiye'nin her anlamda önemli bir fırsatı yakaladığını ve dünyada önemli bir yere geldiğini belirtip, ''Bu fırsatı kaçırırsak eskiden yaşadıklarımızı bizden sonra gelecek gençlerimize yaşatabilme konusunda önünü açmış oluruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. 2023, 2053, 2071 hedefleri ile geçmişin Türkiye'sini bir daha yaşatmayız. Geçmişi ancak Kılıçdaroğlu bilir. Adamın birisi çıkmış Dışişleri Bakanı olursam SİHA'ların üretimine son vereceğim diyor. Bu millet seni Dışişleri Bakanı değil, Dışişleri'nin lağımcısı bile yapmaz'' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Millet

Devlet ağlama yeri değil millete bu adamı terör sevici diye şikayet ediyor sunuz o zaman neden 20 yıldır gereğini yapmadınız biz size yetki verdik bu millete reva mı bu. Çıkarın vekillik ten çıkarın vatandaşlıktan. Ak parti bu acizlikten vazgeçmeli.

ali

SURATINA BAKIN SİMSİYAH KAFİRSURATLILAR AKLIMA ÖZGÜR ÖZEL TİPİTİPİN SÖYLEDİĞİ ÇOK ÇOK DOĞRU MECLİSTE SİZİN ATANIZLA BİZİM ATAMIZ DEĞİŞİK DEMİŞTİ SİZİN ATANIZLA BİZİM ATAMIZ TABİKİ BİR DEĞİL SENİN ATAN MAVİ GÖZLÜ SARI SAÇLI TANRIKULUN VE İZMİRDE DENİZE DÖKÜLENLERDE SİZİN ATANIZDIR YİNE ZAMAN GELDİ GEÇİYOR BAKANIM NEYİ BEKLİYORUZ HAİN KİMSE GEBERTİLMESİ KAZIĞA OTURTULMASI YERİMİZDE DURAMIYORUZ KÖKÜNÜZÜN KAZINMASI ŞARTTIR HAİNLERİN HEPSİNİN ATASIYLA AYNI BİZİM ATAMIZDA MUSTAFA KEMALİNDE ATASI BİRDİR YAVUZ SULTAN HAN DIR NOKTA.İKDİDAR OLSANIZDA SİZDEN KORKAN SİZİNGİBİ OLSUN ŞARTTIR HAİNLERİN DEVLETİMİZDEN TEMİZLENMESİ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23