• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li Metin Akpınar’dan Meral Akşener’e ağır hakaret!

Yeniakit Publisher
2023-03-13 12:42:00 -
CHP’li Metin Akpınar’dan Meral Akşener’e ağır hakaret!

Oyuncu Metin Akpınar, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in masayı terkedip geri dönmesini yorumladı. Akpınar, "Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır" ifadelerini kullanarak, "Ben alkolik olmadım hiç ama o keyfe bağımlılığım oldu. Sofra adabına bağımlılığım oldu. Sofra 6'lı masaya, 5'li masaya benzemez. Sofra çok güzel kuralları olan efendice bir şeydir. Öyle hemen oturup, kalkamazsınız" değerlendirmesinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6’lı Masa’nın adayını belirleyeceği toplantının ardından kameralar karşısına geçerek kendilerine dayatılan Kılıçdaroğlu ismini kabul etmediklerini söylemiş ve Mansur Yavaşile Ekrem İmamoğlu’na çağrıda bulunmuştu. Sonrasında Akşener’in masaya geri dönmesiyle birlikte 6’lı Masa’nın adayı Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştı.

AKŞENER’İN MASADAN KALKMASINI DEĞERLENDİRDİ

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, Youtube’da katıldığı Kafa TV programında 6’lı Masa’da yaşananları değerlendirdi. Soruyu eski bir sözle cevap veren Akpınar, “Rüzgarsız havada fırıldak dönüyorsa mutlaka bir üfleyeni vardır” dedi.

‘SOFRA, 6’LI MASA’YA BENZEMEZ’

Akpınar, günlerce süren sohbet masalarından bahsederken, “Ben alkolik olmadım hiç ama o keyfe bağımlılığım oldu. Sofra adabına bağımlılığım oldu. Sofra 6’lı masaya, 5’li masaya benzemez. Sofra çok güzel kuralları olan efendice bir şeydir. Öyle hemen oturup, kalkamazsınız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Buradan şunu anlıyoruz ki, İyi Parti temsil ettiği misyon ile destek verdikleri arasında bir bağ olmadığını tespit etmiş oluyoruz. Meral Akşener'in pişmanlığı ortada ancak herkesin beklentisi o altılı masadan kalktığında kısa sürede geri döndüren hangi şer güçler ise, aynı mihraklar tarafından tehdit edilip, Akşener'in söylediklerini yine kendine yutturacaklarını düşündüklerinden inanmak istemiyorlar

Tuğrul

 ak olmayan pınar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23