• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Gürsel Erol ile Ersan Şen'in 'Kılıçdaroğlu' tartışması

Yeniakit Publisher
2023-01-26 00:58:00 -

Prof. Dr. Ersan Şen bu sefer canlı yayında CHP'li Gürsel Erol ile tartıştı. Şen ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığının konuşulduğu sırada ortam gerildi.

CHP'li Erol, "Bizim adayımız, bizim irademiz Kılıçdaroğlu. 6'lı masanın iradesi beni bağlamaz. Genel başkanımız hangi kararı verirse biz onu destekleriz" dedi. Bunun üzerine Ersan Şen "Halk isteseydi Kılıçdaroğlu çoktan adaydı. Kılıçdaroğlu'nun gözünde ateş, elinde kıvılcım yok ya" ifadeleriyle tepki gösterdi.

"Bir izin ver ya"

Şen'in Erol'un konuşmalarına sürekli müdahale etmesiyle tartışma alevlendi. Sinirlenen Erol "Bir izin ver de anlatayım. Sana ne ya. Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burada. Bir izin ver ya" dedi.

"Sana mı soracağım"

Şen de "Sana mı soracağım ne zaman konuşacağımı. Konuşuyorum işte.. Hadi Bakalım" yanıtını verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

T129atak

Gürsel Erol için Sırrı Süreyya ne demişti meclis konuşmasında sen kandilin talimatıyla daha önceki dönemde Tunceliden milletvekili oldun fordculuk yapma. Demek ki chp'li vekillerin bir kısmını kandil talimatıyla atanıyor.

Vejo

Niye hükümeti mi eleştirsin kafaya bak bir yalnis var onu söylüyor hükümeti eleştirince iyi ama muhalefeti eleştirince kötü niye
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23