• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Can Ataklı'dan akıllara zarar seçim açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-06-14 20:34:00 -

Seçim hezimeti muhalefet cephesinde hala hazmedilmeye çalışılıyor. CHP yandaşı Can Ataklı, akıllara zarar bir seçim yorumunda bulundu.

CHP yandaşı Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrıldığı tarihi seçimlerin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen yenilgiyi hazmedemedi. Seçimde hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalefeti aklamaya çalışırken akla ziyan açıklamalarda bulunan Ataklı, muhalefetin seçimleri yüzde 55'in üzerinde oyla kazandığını ileri sürdü.

Meral Akşener'in masayı dağıtmasında Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın etkisi olduğunu belirten Ataklı, Akşener'in duygularına esir olduğunu söyledi.

'Seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı'

Ataklı seçim hezimetini hazmedemiği ve muhalefeti aklamaya çalıştığı açıklamasında şunları ifade etti:

"Fazla gürültü yapmadan masadan çekilse belki de 'İmamoğlu'nu aday yapalım' kararı çıkar mıydı? Sonuç bugün öylemi olurdu bilmiyorum. Ama bir şey oldu. Onun bedeli de İYİ Parti için ağır oldu. Ama dediğim gibi seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

Vah CAN ATAKLI HALA HAYAL PESINDE KOSARAK PARA KAZANMAYA CALISIYORSUN SIZ BU KAFANIZLA ALAYCI TAVRINIZLA DAHA COK SECIM KAYBETIRIRSINIZ  

RIZA

NATO MERMER , NATO KAFA. CAN %55 'E %45 CHP KAZANDI DİYOSUN AMA İTİN DUASI KABUL OLSA GÖKTEN KEMİK YAĞARMIŞ. BAK SANA BİR HATIRLATMA DAHA, 'AK PARTİYİ YA DARBE YADA BÜYÜK BİR AFET , DEPREM VB. ' DİYE ZIRVALAMIŞTINIZ YA ... AGA; İTİN DUASI KABUL OL MU YOR. ALLAH SİZE FIRSAT VER ME SİN. SEN EN İYİSİ SİFONU ÇEK DE MİLLET SİZDEN KURTULSUN, EMİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23