• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li Büyükerşen’den hadsizlik! “Osmanlı, karı için Avrupa’ya sefer düzenliyordu”

Yeniakit Publisher
2024-02-11 20:20:00 -

Yunan bile Osmanlı’ya CHP kadar düşmanlık etmedi. CHP’li Yılmaz Büyükerşen, partisinin adayı Ayşe Ünlüce'nin seçim mitinginde Osmanlı’ya yönelik söylediği sözlerle adeta kin kustu.

1960 darbesinin sivil provokatörlerinden CHP’li Yılmaz Büyükerşen, partisinin adayı Ayşe Ünlüce'nin seçim mitinginde Osmanlı’ya adeta nefret kustu.

Büyükerşen’in “Padişahlarından hangisinin karısı öldü yeni bir karı alacak hemen sefer yapıyorlar Avrupa’ya beyaz tenli mavi gözlü falan olacak diye” şeklindeki çirkin ifadelerini CHP yöneticileri de sırıtarak destekledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HII

BEYİNSİZ BEYNAMAZ ÌBLÌS KENDÌNDEN HABERÌ YOK KURU SIKI SALLIYOR ULAN OSMANLIYI KÖTÜLÜYEN BEYİNSİZ BEYNAMAZLARA BEN SATILMIŞ ONUN BUNUN KÖPEĜÌ DÌYORUM POPONDAN KONUṢMALAR, APARAK OSMANLIYI KÖTÜLÜYENE BEN ÖKÜZÜN DÌK ALASI DÌYORUM SENÌN GÌBÌ BÌR MANYAĜIN GE..Ì ZEKALININ YILLARCA NASIL BÌR BELEDÌYE BAṢKANLIĜÌ YAPTIĜINI BÌLÌYORUZ SENÌ SOLCU AHM... HADÌ ULAN ÌṢÌNE ANCAK GÌDERSÌN ṢER...SÌZ

Büyük resim

Karı ne demek Kadın demeyi bile bilmiyorsunuz. Haberlerde gördüğümüz kadarıyla sizde ne zaman bir kadın taciz edecekseniz ya çaycı olarak yada benzer alıyorsunuz. Osmanlı padişahlarımıza söyledikleriniz ancak sizin fantazilerinizdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23