• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li Burcu Köksal’ın makam odasından üretilen yalanı savcı tescil etti Böcek iftirası elinde patladı

Yeniakit Publisher
2024-05-15 09:54:00 - 2024-05-15 10:47:47
CHP’li Burcu Köksal’ın makam odasından üretilen yalanı savcı tescil etti Böcek iftirası elinde patladı

Hizmet yerine algı üreten CHP’lilerin bir kumpası daha boşa çıktı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz iftira furyası başlatan ve makam odasındaki tadilatı perdelemek için çok sayıda böcek bulduğunu iddia eden CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın yalan söylediği savcılık kararına yansıdı. Savcılık böcek iddiası ile ilgili kovuşturmaya yer olmadığına karar verirken, Köksal hakkında iftira suçundan soruşturma kararı verdi.

Başkanlık koltuğuna oturduğu gün iktidarı ve AK Parti teşkilatını doğrudan hedef göstererek belediye makam odasında böcek diye tabir edilen gizli kamera ve dinleme cihazları bulduğunu öne sürerek algı kampanyası başlatan CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın iddialarını araştıran Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı büyük bir iftirayı ortaya çıkardı. Başsavcılığın araştırmaları neticesinde Burcu Köksal hakkında ‘Suç Uydurma ve İftira’dan soruşturma yürütülmesine karar verildi.

HOLLYWOOD SENARYOSU GİBİ

2011 yılında inşa edilen belediye hizmet binasındaki makam odasını beğenmeyerek komple tadilata sokan ve suçunu bastırmak adına fondaş gazetecileri makamında ağırlayarak, “prizlerin altında böcek arıyor” haberleri yaptıran CHP’li Köksal’ın, Hollywood filmlerini aratmayan senaryosu şöyle gerçekleşti...

17 Nisan 2024 tarihinde ortaya atılan “Afyonkarahisar Belediyesi başkanlık makam odasında böcek ve gizli kamera bulundu” iddiası üzerine inceleme başlatıldı. Afyon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele görevlileri belediye binasına gelerek konu hakkında araştırma yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız nezaretinde Köksal’ın makam odasına giren TEM görevlileri tadilat çalışması yapılan odada böcek izine rastlamadı. Bunun üzerine açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yıldız, haberlere konu ses kayıt cihazları ile gizli kamera materyallerinin Burcu Köksal’da olduğunu, konuyu kendisinin bizzat araştırmak istediğini söylediğini ve gizli kamera ile böceği vermediğini belirtti. Polis ekipleri b.öcek diye sökülen kameraların asansör ile koridordaki normal güvenlik kameraları olduğunu da tespit etti.

SAVCIYI GÖRDÜ ANINDA KIVIRDI

İnceleme çalışmaların ardından soruşturma başlatan Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, “4 dinleme cihazı ile 2 kamera bulundu” diyen CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına bazı sorular iletti. İletilen sorulara yazılı cevap veren Burcu Köksal, incelemenin “Özel şirkete ya da belediye şirketine değil hazırda bulunan kişilerce yapıldığını, herhangi bir tutanak tutulmadığını, cihazlar görülür görülmez anında imha edilip atıldığını ve olayla ilgili kimseden şikayetçi olmadıklarını” belirtti ve “Şahsıma ve Makamımıza yönelik bir tertip olduğu da düşünülmemektedir” diyerek kıvırmaya çalıştı.

TEM İŞİN PEŞİNİ BIRAKMADI 

Olayın peşini bırakmayan Afyonkarahisar Terörle Mücadele Ekipleri, Köksal’ın makam odasında arama yapan Saltuk Savaş Dolu’nun ifadesine başvurdu. Dolu, 2 saat boyunca makam odasında çalışma yaptıklarını ve herhangi bir cihaz ya da materyal bulamadıklarını anlattı. Arama yapan bir diğer isim olan emekli asker Armağan Zeren de 2 saatlik aramada herhangi bir cihaz bulamadıklarını aktardı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, yandaş medyanın günlerce köpürttüğü “böcek” iddiasının gerçek olmadığının anlaşılması üzerine “kovuşturma yapılmasına yer olmadığına” hükmetti. Bununla yetinmeyen savcılık, deli saçması iddialarla iktidarı ve AK Parti teşkilatını doğrudan hedef gösteren Köksal hakkında “Suç Uydurma ve İftira” suçlarından soruşturma yürütülmesi için Afyonkarahisar Valiliğine onay yazısı gönderdi. 

akit yine haklı çıktı

Gazetemiz akit 23 Nisan’da, “Böcek bahane tadilat şahane” başlığıyla yayınladığı haberinde, 2011 yılında inşa edilen belediye hizmet binasındaki makam odasını tadilata sokan CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın, şatafat sevdasını örtmek için böcek iddiasını ortaya attığını yazmıştı. Savcılık soruşturması; dürüst, ilkeli ve belgeli yayıncılık anlayışını şiar edinen ve CHP’lilerin aklından geçenleri çok iyi okuyan akit’in haklılığını bir defa daha tescilledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BİNLERCE ALİMİ HOCAYI BUYOLARLANMI

KATLETİLER BUGÜN KİMİN MARKASINI MODASINI OTOSUNU SİLAHINI UÇAĞINA BİNİP AÇIZ DİYENLER AVRUPALININ ABD İŞNİ AŞINI MAŞINI TÜRKİYEDE ÜRETİRMEYİP ÖDEDİĞİNİ NEZAMAN ANLIYACAK AÇIM DİYENLER BİRİ BUNUN FİLİMİNİ ÇEKSEDE AÇIM DİYELERE SİZİSİN GİBİLER SOYUYO DESE İZLETSE İNANILARMI HZ MUSANIN TURDAĞININ ETRAFINDA 40 YIL DÖNEN YAHUDİLERİ GİBİ BUNLAR MAHŞERDE KİMİ SUÇLAYACAK BİZ ANLAYAMADIK BİZLEN BERABEROLAN MÜSLÜMANLAR HERŞEYİ BİLİYOLARDI BİZİ UYRMADI DEDİKLERİNDE BUNLARLAN BERABEROLAN HERŞEYİ BİLENLER NEDİYECEK HAKNIZI YİYENLERE YEDİRENLERE HAKNIZI HELALEDERMİSİNİZ

Osmanlı Torunları

100 yıl önce Türkiyeme Yerleşdirilen Gayri müslim yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman Yunan Rum Bulgar İngiliz kanada yahudi israyil piçleri kafirleri kefereleri firavunları Şerefsizleri Haçlı Tohumlarının Soysuzların Bu Kamalist kafalara pisliklere oy verenlere Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin Amin Türkigemin Doğusundan Batısına kuzeyinden Güneyine Neresinde olursa olsun oy kemalist Beyinliler Dinsizler imansızlar Teröristler Dkpcli kacakalı Tkocu pisliklerin PKK ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Tetörsit çocukları Olan müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar olan chp DEM YSD VP TKPLİ pisliklerin Hepsini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru paramparça Et cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23