• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Böcek'ten teleferik itirafı!.. Bazıları deve kuşuna döndü

Yeniakit Publisher
2024-04-13 14:03:00 -

En ufak olumsuz gelişmede AK Parti’yi ve bakanlıkları hedef gösteren Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz, Cem Yılmaz, Berna Laçin gibi muhalif ünlülerin Antalya'da yaşanan teleferik faciasının ardından deve kuşu misali kafalarını kuma gömmeleri dikkatlerden kaçmadı!..

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde devrilen teleferik direğine çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 7 kişi olay anında, 3 kişi de tahliye sırasında yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 137 kişinin başarıyla tahliye edildiğini, 29 kişiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yaşanan facianın ardından gözler CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.

Sorumluluk Böcek’te

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kazanın ardından Halk TV canlı yayınına katıldı. Böcek, “İşletmesi bize ait. Şubat ayında tüm bakımlar yapıldı. 5 Mart'ta da sezon açılışı yapıldı.” dedi.

AK Partili olsa kıyamet kopardı!..

Böcek’in bakımlarının yapıldığını iddia ettiği teleferiklerde yaşanan facianın ardından CHP’nin işbilmezliği tekrar gündeme gelirken, belediyenin AK Parti’de olması veya işletmenin bir bakanlıkta bulunması durumunda muhaliflerin ortalığı nasıl yangın yeri yapacağı merak konusu oldu!..

En ufak olumsuz gelişmede AK Parti’yi ve bakanlıkları hedef gösteren Şahan Gökbakar, Gökhan Özoğuz, Cem Yılmaz, Berna Laçin gibi muhalif ünlülerin deve kuşu misali kafalarını kuma gömmeleri dikkatlerden kaçmadı!..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Değil mi?...

Dilin kemiği yok ... inanmıyorum...resmi belgeleri görmek daha inandırıcı olur...hem en ufak bir olayda resmi belge görmek isteyenlerin de resmi belgelerleri göstererek hareket etmesi beklenir

Boran

Ülkede iki gurup var musluman olan musluman olmayan ben musluman olmayan olmus acı cekmis hic acimam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23