• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyenin ‘küstah’ ‘Özel Kalem’i…

Yeniakit Publisher
2014-09-04 12:59:00 - 2014-09-04 12:59:18
CHP’li belediyenin ‘küstah’ ‘Özel Kalem’i…

CHP’li Yalova Belediyesi’nde göreve getirilen Özel Kalem Müdürü Özlem Salman, sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından şok bir paylaşımda bulunarak CHP zihniyetini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

CHP’li Yalova Belediyesi’nde göreve getirilen Özel Kalem Müdürü Özlem Salman, sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından şok bir paylaşımda bulunarak CHP zihniyetini bir kez daha gün yüzüne çıkardı; Kırbıs’a resmi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan Kıbrıslıları, ‘eğitimsiz’, ‘kendini ifade sorunu yaşayan’, ‘… kılları’ olarak niteledi.

ÖĞRENCİSİNDEN, ‘SİZDEN UTANÇ DUYUYORUM’ MESAJI…

CHP Genel Başkanı Muharrem İnce ile de yakın dostluğu bulunduğu bilinen Özlem Salman’ın Belediye Başkanı Vefa Salman’ın amcasının kızı olduğu ve bu sebeple belediyede özel kalem görevine getirildiği öğrenildi. Özlem Salman’ın ‘küstah’ görüşlerine bir kısım yakınları ve takipçilerinden de sert tepki geldi. Bir süre Kıbrıs’ta ‘eğitmen’ olarak görev yaptığı sanılan Salman’ın öğrencisi olduğunu belirten Nedim Halitoğlu isimli yorumcu, “Öğrenciniz olup sizin imzanızla diploma aldığımdan dolayı utanç duyuyorum” mesajı geçti

MUHARREM İNCE BU İŞE NE DİYECEK?

Kıbrıslılar arasında kin ve düşmanlığı teşvik ve tahrik anlamına da gelen Özlem Salman’ın görüşleri, aynı zamanda CHP tipi ‘nefret’ ve ‘ayrımcılık’ anlayışını da bir kez daha işaret etmiş oluyor. Özlem Salman’ın ‘küstah’ saldırısı üzerine CHP genel başkan adaylarından Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

 


Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23