• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyelerden noel maskaralığı

Yeniakit Publisher
2015-01-01 08:11:00 - 2014-12-31 22:08:53
CHP’li belediyelerden noel maskaralığı

Mütedeyyin vatandaşların taleplerine sırt dönen CHP’li belediyeler, toplumu ifsat etme konusunda ise her fırsatı değerlendiriyor. CHP’li Çankaya Belediyesi, minik çocuklara Noel Baba üzerinden Hıristiyanlık aşılarken, CHP’li Yenimahalle Belediyesi ise, anaokulu öğrencilerine yılbaşı balosunda dansöz kıyafetleri giydirdi.

EMİR KAYHAN / ANKARA - Mütedeyyin vatandaşların taleplerine sırt dönen CHP’li belediyeler, toplumu ifsat etme konusunda ise her fırsatı değerlendiriyor. Yeni yılı bahane ederek çeşitli organizasyonlar düzenleyen CHP’li belediyeler, Hıristiyan adetlerini güzel göstermek için de elinden geleni yapıyor. CHP’li Çankaya Belediyesi, miniklere Hıristiyanlığı hoş göstermek için elinden geleni yapıyor. Minikleri oyun kisvesi altında toplayan belediye, çocukları Hıristiyanlığın önemli figürü Noel Baba ile bir araya getirip yılbaşı kutlamaları yapıyor. Belediye, Noel Baba üzerinden çocuklara Hıristiyan kültürü empoze etmeye çalışıyor.

GAVUR ADETLERİNİ ÖZENDİRİYORLAR

CHP’li Çankaya Belediyesi, millete hizmet götürmek, belediyecilik yapmak yerine Hıristiyanlık propagandası peşinde. Yeni yıl nedeniyle fırsattan istifade ederek Ankara’nın önemli caddelerini süsleyen CHP’li Çankaya Belediyesi, yetişkinlere yönelik gavur adetlerine özendirici programlarının yanı sıra şimdi de kendine hedef kitle olarak minik anaokullu ve ilkokullu çocukları seçti. Miniklere Yılmaz Güney Sahnesi’nde “Noel Baba” oyununu izlettiren CHP’li belediye, küçük çocukların sahneden yanlarına inen Noel Babayla birlikte vakit geçirmelerini sağladı. CHP’li belediye, hediyeler verdirerek çocuklara Noel Baba’yı sevdirmeye çalıştı.

EŞLİ DANS YARIŞMASI DÜZENLEMİŞLERDİ

CHP’li Çankaya belediyesinin dini yapıyı hedef alan çalışmaları bunlarla da sınırlı değil. CHP’li belediye, vatandaşa hizmet götürme yerine Batı’nın milli ve manevi değerlerimizi dejenere eden icraatlarını yaymak tüm imkanlarını seferber ediyor. Noel ve yılbaşı için konserler organize eden CHP’li Çankaya Belediyesi, dans yarışmasına da ev sahipliği yaptı. Belediyesi bünyesinde Eşli Danslar Spor Kulübü de kuran belediye, bu konuda da çeşitli yarışmalarda dereceler elde etmesiyle övünüyor. İzmir ve İstanbul’da yapılan yarışmalarda derece elde eden Eşli Danslar Spor Kulübü, Çankaya’da dans yarışmasına ev sahipliği yaptı.

HEDEFLERİ SOKAK ÇOCUKLARI

Sokakları asfaltlamayan ve vatandaşları çamur içerisinde yaşatan Çankaya Belediyesi, sokak çocuklarına ise dans hizmeti(!) götürüyor. Sokaklarda çalışan çocuklara dans ve spor eğitimi veren belediye, hayatlarının sonbaharındaki huzurevlerindeki yaşlılara da eşli dans gösterileri sunuyor.

ETKİNLİKLER NOELDE ZİRVE YAPIYOR

Dini gün ve bayramlarda hiçbirşey yapmayan Çankaya Belediyesi, tüm etkinliklerini noel ve yeniyıla yığıyor. Yeni yıl için ilçenin önemli caddelerini ışıklandıran Çankaya Belediyesi yılbaşı nedeniyle de Kuğulupark’ta konserler düzenledi. Tunalı Hilmi Caddesi ile Bahçelievler 7. Caddeyi ışıklandıran Çankaya Belediyesi, yılbaşı gecesi de Kuğulupark’ta DJ eşliğinde eğlence düzenledi.

MİNİKLERE DANSÖZ KIYAFETİ

Öte yandan; Hıristiyan kültürü olan Noel kutlama olayı anaokuluna, kreşlere kadar inerek, maskaralığa dönüştü. CHP’li Ankara Yenimahalle Belediyesi de bu rezilliklere kol kanat geliyor. CHP’li Belediye 80’inci Yıl Kreşi’nde, rezil bir şekilde yılbaşı balosu düzenleyerek, bir dizi çirkinliğe imza attı. Baloda minik kızlara dansöz kıyafetleri giydirilmesi ise tepki çekti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da bizzat katıldığı baloda, yılbaşı pastası kesildi.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23