• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li başkandan uygunsuz davranış! Kadın çalışanın elinden tutup…

Yeniakit Publisher
2024-09-19 12:24:00 -

Cumhuriyet Halk Partili belediyeler hizmete değil skandala imza attı. Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, bir laboratuvarı ziyaret ettiği sırada, şoke eden davranışa imza attı. Kendisine sunum yapan çalışanın elini cebinden çıkardı. Görüntülere tepki yağdı.

Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde skandalların ardı arkası kesilmedi. Son olay bu kez Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde meydana geldi.

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, özel bir laboratuvarı ziyarete gitti.

Bu sırada özel laboratuvardaki bir kadın çalışan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a sunum gerçekleştirdi.

Ancak Doğan, sunum yapan çalışanın bir anda elini cebinden çıkartmasını isteyince ortam buz kesti.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrası Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a tepki gecikmedi. Vatandaşlar, "Bir makama ulaşan herkes başkalaşıyor. Çalışanın eli cebinde olsa ne olur olmasa ne olur?" diyerek yapılanın saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet akif

Filmi tam tersine saralım, başka partinin başkanı bunu yapsa tüm stk'lar tepki için sıraya girerlerdi ama yapan chp'li bir başkan olunca her durumda yaptıkları gibi görmez duymaz olurlar ama işin güzel yanı kibir chp'ye bu kadar mı yakışır.

Gültekin

Bu görüntüler hoş değil, görüntünün iki yönü var biri başkana sunum yapan çalışanın eli cebinde olmaz, bu saygısızlıktır, diğeri taciz yönü, bayana başkanlık kimliği ve ağırlığı ile sıkıştırmaktır bu da çok ayıp seçim gelenlere hiç yakışmayan ahlak zafiyetidir, ne hikmetse bu olumsuzluklar niçin hep CHP'de oluyor? bunlarda ahlaki sorun mu var?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23