• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li başkan depremzedelere "provokatör" dedi, CHP’li Deniz Zeyrek'ten fırçayı yedi

Yeniakit Publisher
2024-02-08 13:32:00 - 2024-02-08 14:17:38

Hatay'daki acılı ailelerin tepkisi hakkında Sözcü TV'de konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "provokatörler' ifadesini kullandı. Gazeteci Deniz Zeyrek CHP'li Savaş'ın bu sözlerine, "Hataylılar için kendinizi yırtmanız gerekir, kendinizi parçalamanız lazım. Acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Türkiye'nin yüreğini yakan 6 Şubat depremlerinin birinci yılında bölge halkı anma töreni için toplandı. Deprem şehitleri için toplanan kalabalık, bölgeye gelen CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a tepki gösterdi.

YUHALANDI İSTİFAYA ÇAĞRILDI

CHP, 31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler için Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan yeniden Lütfü Savaş'ı aday gösterdi.

Acılı Hatay halkı anma gecesi bölgeye gelen Lütfü Savaş'ı yuhaladı. Yüreği yanan aileler Savaş'a istifa çağrısında bulundu.

ACILI AİLELERE "PROVOKATÖR" DEDİ

Sözcü TV canlı yayınına bağlanan Lütfü Savaş, Hatay'daki tepkiler hakkında skandal açıklamalarda bulundu.

Savaş'ın "Provokatörler" sözleri sonrasında gazeteci Deniz Zeyrek kendisini sert bir dille eleştirdi.

Zeyrek, "Ben Hatay'ın her yerini dolaştım, sizden hep şikayet duydum. Hataylılar için kendinizi yırtmanız gerekir, kendinizi parçalamanız lazım. Acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kentsel donusume direnerek 12000 kisin8n katili olankar SECIME DEGIL HAPISE GIRMELI!!!!

........

muşlu ve şeriatçı

bunların derdi acılı depremzedeler değil, böyle giderse hatayı ak partiye kaybedeceklerini görüyor olmaları. bunları derdi acılı depremzedeler olsaydı; seçim kaybettik diye acılı depremzedeleri kapı dışarı eden tekirdağ belediyesine de aynı tepkiyi gösterirlerdi. tekirdağ kale tabbi birşey olmaz. hatay bıçak sırtı!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23