• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Başarır’dan Doğu Perinçek’e: Siyasi bunak çeneni kes!

Yeniakit Publisher
2024-07-21 10:03:00 -
CHP'li Başarır’dan Doğu Perinçek’e: Siyasi bunak çeneni kes!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in CHP'nin yüzde 90 oy alsa da iktidara gelemeyeceği şeklindeki sözlerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan tepki geldi. "Siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz" ifadeleriyle Perinçek'e yüklenen Başarır, "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı programda CHP'nin iktidar olamayacağını söyleyerek dikkat çeken sözler sarf etti.

Perinçek, "CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz. Halk bu desteği vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Halk oy verse bile son tahlilde ne buna ordu razı olur ne polis razı olur" ifadeleriyle CHP'yi eleştirdi.

CHP'den Perinçek'e ağır sözler

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Perinçek'in açıklamalarına X hesabından tepki gösterdi. Başarır, "Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez" derken, söz konusu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İradesini iktidar ve yanlılarına ipotek veren, siyaseten beyin ölümü gerçekleşen ve siyasi bir bunak olan Doğu Perinçek denen utanmaz; partimiz hakkında ipe sapa gelmez cümleler kullanmış.

"Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil!"

Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez. Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Malatyalı

Perinçek biraz doğru söylemiş bu halk dizi hiçbir zaman ikdidara getirmez cunki siz iktidar olsanız memleket 20 sene geriye gider bir tayip geirmi bilmemdaha kimse duzeltemez

Aladin

Biri batının yalaması diğeri Rus ayısının yalaması. İkisinede lânet olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23