• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Ali Mahir Başarır'dan skandal açıklama! Türk toplumunun ahlakına saldırdı

Yeniakit Publisher
2024-09-03 08:54:00 -

CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'ın LGBT'li bireyler hakkında yaptığı açıklamalar, toplumun geniş kesimlerinden sert tepkiler aldı.

LGBT gibi lanetli bireylerin toplumun ahlakını bozmadığını ve onurlu bir şekilde mücadele ettiklerini savunan Başarır'ın bu açıklamaları, Türk toplumunun ahlaki değerlerine yönelik bir saldırı olarak görüldü.

Ahlaki yapıyı ve toplumsal normları hiçe sayan bu tür ifadeler, toplumun huzurunu ve birliğini zedeleme riski taşımaktadır.

Geleneksel değerlerin korunması gerektiğini savunanlar, bu tür söylemlerin toplumun ahlaki dokusuna zarar verdiğini ve bu tür açıklamaların kabul edilemez olduğunu belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yerel secimler ve chp

secimleri kazanınca farkettiler farklı kişilerde oy vermiş diye chp tabanı yüzde 30 gecmez millet izliyor su anda yaptıklarını bence her kesime saygı duymak iyidir akp bu ara anayasa değişikliğnde basörtüsü konusunu getirince neler olacak merak ediyorum

vlkn

yine söylüyorum, her yerde söylüyorum. LGBT'liler bu gün açıklama yapacak "bir daha ki seçim akp'yi destekleyeceğiz" diye hepsini tek tek omuzlarınızda taşımazsanız ben de hiç bir şey bilmiyorum. siz her davette külliyede en önde oturan bülent ersoy'u sineye çekmiş insanlarsınız. kimse boş yapmasın...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23