• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Abdullatif Şener'den akla ziyan sözler! Bu kafaya ulaşmak için ne içiyor acaba

Yeniakit Publisher
2023-01-29 15:27:00 -
CHP'li Abdullatif Şener'den akla ziyan sözler! Bu kafaya ulaşmak için ne içiyor acaba

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, katıldığı bir programda AK Parti'ye yönelik akla ziyan sözler sarf etti. Youtube'da yayınlanan Babala TV'ye konuk olan Şener, "1500 yıllık İslam tarihinin en kanlı dönem, kadınların köle pazarlarında satıldığı bir dönem Erdoğan hükümetlerinin politikalarıyla ortaya çıkmıştır. Ne Moğol istilalarında ne de Haçlı seferlerinde İslam dünyası böyle bir zulüm görmemiştir." herzelerini yumurtladı.

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, Youtube'da yayınlanan bir programda kurucuları arasında yer aldığı AK Parti hükümetine akla ziyan sözler sarf etti. Şener, "1500 yıllık İslam tarihinin en kanlı dönem, kadınların köle pazarlarında satıldığı bir dönem Erdoğan hükümetlerinin politikalarıyla ortaya çıkmıştır. Ne Moğol istilalarında ne de Haçlı seferlerinde İslam dünyası böyle bir zulüm görmemiştir.Dolayısıyla İslam tarihinin en günahkar iktidarı Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarıdır. Erdoğan hükümetleridir." dedi.

CHP'li Abdullatif Şener bu ifadelerin aynısını 2018 yılında Meclis'teki konuşmasında da söylediğini belirtti.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nihat

bu bir maymun şimdi de ne yapacağını şaşırdı. geri zekalı adam müsveddesi. ruhsuz ahlaksız ve en önemlisi terbiyesiz lgbt'li.

vatandaş

Mamalanırken çok iyiydi öylemi senin gibi kepazeleri bu millet çok iyi bilir görür yapılan hizmetler her alanda görüyoruz beşe ona yüze katlananları görüyoruz durmak hiç yok hizmete devam REİS REİS REİS yine yeniden bir daha inş. çatla patla...........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23