• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'de iç savaş başladı! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na yakın ismin görevine son verdi!

Yeniakit Publisher
2023-07-10 16:26:00 -
CHP'de iç savaş başladı! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na yakın ismin görevine son verdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediyedeki gölgesi olarak bilinen İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyar'ın görevine son verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen İBB Başkanvekili Selçuk Sarıyar'ın görevine son verdi. CHP İstanbul İl Başkanlığı için adı geçen Sarıyar'a da görevden alma gerekçesi olarak bu gösterildi.

İmamoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'nun İBB'deki gölgesi olarak bilinen Sarıyar'a, “Hem il başkanlığı yarışı hem de İBB Başkanvekilliği partiye de belediye de zarar verir, o nedenle görevi bırakmanız daha doğru olacaktır.” dediği öğrenildi.

2022'de göreve geldi

CHP'de İstanbul Gençlik Kolları, Beşiktaş Belediyesi Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunan Sarıyar, 2022'de İBB'deki bu görevine atanmıştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KEMALİST

Kılıçdaroğlu en sonunda büyük kaşınıyor; Terbiyesizlik yapıyor başka yaptığı bir şey yok ,74 yaşına da adam, 80 yaşına yürümekte,BASTON ALACAK ELİNE, ZORBELA YÜRÜYECEK. İktidar olacakmış :)85 yaşına ,12 seçim kaybetmiş,26 yılı kayıp bir CHP O ve onun hataları davasına çıkıp demesi lazım ki, bu seçimin bir bedeli var oda istifa kardeşim 16 masa kuracakmış da,, el ele verecek kardeşler AKP VE ERDOĞANI YIKACAKLAR bu kafayla Kemal ve Doğuperinçek’den olsa olsa BU İKİSİNDEN, BU SAATEN SONRA DOMBELİKO CUMHURBAŞKANI OLUR! yani zorla bizi KEMAL BEY milyonlarca üyemiz tarfından ELEŞTİRİ BOMBARDIMINA TUTALIM istiyor, eleştiri tufana anca ozaman rahat edecek YERDEN YERE VURACAZ.. bin pişman olacak !

grup ve diğer grup

ne yapacaklarını sasırdılar koltukmu yönetmekmi anlayamadım birde iktidarda olsalardı ne olurdu halimiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23