• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yanlısı Jahrein'den Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvalet terliği'

Yeniakit Publisher
2023-05-29 00:19:00 - 2023-05-29 00:20:33
CHP yanlısı Jahrein'den Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvalet terliği'

CHP yanlısı Twich yayıncısı 'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç, seçimlerde hezimet yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimine ateş püskürdü.

Zaferi kutlayan AK Partililere hiç kızmadığını belirten Sonuç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Biz seçmen olarak bu aptalları tepemizden atamadık. Tıpış tıpış gidip tuvalet terliğine oy verdik. Kimimiz yediremeyip vermedi. Niğdeli Rıdvan dayı vermedi. Bugün buradayız. Bize müstahak! Kutlayın agalar!"

"Aptallardan kastım CHP yönetimi ve millet ittifakı adayıydı. Yanlış anlaşılmaya açık bi twit olmuş."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

yahu dedik dedik de dinleyen olmadı... emekli memurdan dünya lideri bir siyasetçi çıkmaaaaz.... ayrıca öyle hoşluk yapan, sempatik palyaçolardan da çıkmaz... zelenski gibi ülkesini mahvu perişan eder, bırakır... ülke yönetmek bu zamanda hiç kolay değil... kimse yemiyor, yanlışın anında los angelestan dönüyor.... yalan, dolan, sahtekarlık bi yere kadar... artık hikayesi olan, dürüst, dürüstlüğe açık siyaset kazanacağını görün chp.... mesela ince.nin hikayesi daha başarılı, yaşı yetmiş değil, öyle pat diye yürümüyor bu işler... reis saçı ağarttı ama kırk yıldır at koşturuyor bu sahnede....

Hayırdır dün seviyordun

CHP de hangi gruptansin.ya adam koltuğa yapıştı birakmiyor anla artık.babala TV çıkan kazaniyormu kaybediyormu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23