• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP ve HDP'den kirli iş birliği! Teröristbaşına özgürlük isteyen Fincancı'yı TBMM'ye kaçak soktular

Yeniakit Publisher
2022-06-16 21:49:00 - 2022-06-16 22:55:06

CHP ve HDP'li vekiller, TBMM'ye girişi yasak olan terör örgütü PKK destekçisi Türk Tabipleri Birliği Başkanı (TTB) Şebnem Korur Fincancı'yı kaçak bir şekilde Meclis'e soktu.

Terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanan ve teröre desteğini her fırsatta ifade eden Türk Tabipleri Birliği Başkanı (TTB) Şebnem Korur Fincancı, CHP ve HDP iş birliği ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girdi.

CHP'li ve HDP'li vekiller pes dedirten bir olaya imza attı. Meclis'e girişi yasak olan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'yı gizlice Meclis'e sokarak basın toplantısı yaptırdı.

TBMM'ye girişi yasaklanmıştı

Terörle mücadeleye yönelik itirazlarıyla gündem olan Fincancı, terör örgütü propagandası yapmaktan yargılanıyor. TBB Başkanı Fincancı daha önce Meclis'te izin almadan basın toplantısı yapınca, TBMM'ye girişi yasaklanmıştı.

Hangi vekilin aracında geldiği araştırılıyor

Vekillerin araçları Meclis'e girişte aranmıyor. Bunu bilen birkaç vekil ise Fincancı'yı aracına alarak içeri soktu.

Korsan bir şekilde Meclis'e sokulmakla kalmadı. Fincancı'yla birlikte CHP'li ve HDP'li milletvekilleri basın toplantı salonunda kameraların karşısına geçti. Meclis Başkanlığı Şebnem Korur Fincancı'nın hangi vekilin aracıyla girdiği tespit etmeye çalışıyor.

Tespiti halinde gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal

Dünyanın en aptal ülkesinde yaşıyoruz. Teröristler rahat rahat geziyor devlet mal mal bakıyor.

Adalet

Adalet nedir, ifade özgürlüğü nedir, düşünce özgürlüğü nedir? Hangi ülke de bu kadar uç insanlar var? Siyaset siyasilerin işi değil mi? Her alanda işi ehline vermek lazım değil mi? Neyse bu kadar düşünmek yeter. Allah bu vatanı milleti ümmeti korusun!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23