• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Sözcüsü'nden skandal açıklama! Hamas'ı çirkin sözlerle hedef aldı

Yeniakit Publisher
2023-11-14 23:50:00 - 2023-11-15 00:03:36

İP'li Meral Akşener'in ardından CHP'de de Hamas'ı hedef alan açıklamalar sürüyor.

Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları ümmetin izzeti için küffarla savaşırken Türkiye'deki muhalefet partilerinin hedefi haline geldi.

İP Genel Başkanı Meral Akşener'den sonra, CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel de Kassam Tugaylarını hedef almıştı.

Bugün de Özel'in sözcüsü Deniz Yücel'den skandal bir açıklama geldi.

Adeta siyonisti savunan CHP'li Yücel, "İsrail’in saldırıları, Hamas’ın bir gece sivillere yaptığı saldırılarla başladı." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tühhh sizin elinize yüzünüze!!!

Bunlar se..., bunlar a..., bunlar al..., bunlarda insanlik kalmamis, bunlar tasmalarini elinde tutanlarin sözünden, özünden cikamaz. Bunlarin Türklügünü, insanligini sorgularim. Muhalefet olur, olur da bu kadar mi azgin olur? Allah belanizi versin! Bilerce insani sabi sübyan yavrulari katletti o sahip ciktiginiz cakallar. Yarin canaginiza yal koyanlarin aynisini size yapmayacagindan bu kadar mi eminsiniz, a.. yaratiklar?! ITrailin kölesi olmaya bu kadar mi heveslisiniz, se...?! Defolun gidin o zaman efendilerinizin yanina. Tiksindik ulan sizin bu igrencliginizden.

Burak

birinden kurtulduk derken. daha marjinalleri geldi. güya Atatürkün kurduğu parti. senmisin Memleketi muassır medeniyetler seviyesine çıkartmaya çalışan.. rahmetli hayatta olsaydı; eminim onu bi kaşık suda boğmak için neler yaparlardı kimbilir... emekliler temmuz ayında verilmeyen seyyanen 8000 TL yi unutmadı bilginiz ola..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23