• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a ‘Kılıçdaroğlu'nun istifası’ soruldu! İşte verdiği cevap

Yeniakit Publisher
2023-06-06 17:06:00 -
CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a ‘Kılıçdaroğlu'nun istifası’ soruldu! İşte verdiği cevap

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bir seçimden daha hezimetle çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği sorusuna cevap verdi.

CHP MYK toplantısı sonrası açıklama yapan Öztrak, A Haber muhabirinin “Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarına göre istifa etmeyi düşünüyor mu? Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasında koltuk savaşı yaşandığı da iddia ediliyor. Ayrıca kurultay tarihi de netleşti mi?” sorularının ardından, "Bu partide kimse aklına estiği gibi karar alamaz. Bütün kararlar, partinin yetkili kurullarında tartışılarak alınır." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çapanoğlu

Evet chp budur işte aynı zihniyet, diktatorluk ve tek adam... Bunlar hayatta ADAM ve iktidarda OLAMAZ, bize uyar böyle devam etsinler...????

Neron11

Tek adam ve diktatör KK resmen partide saltanat yaşıyor, özgür özel, Faik öztrak gibileri de bu saltanatın nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyor, kararlar yetkili kurullarda belirleniyormuş, masala bak, o yetkili dediğin kurulları kim belirliyor öztrak, tek adam KK'nın belirlediği komisyonlarda KK ne istiyorsa o karar çıkıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23