• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP sonunda itiraf etti! "HDP ile gizli ortağız"

Yeniakit Publisher
2023-05-13 07:43:00 -
CHP sonunda itiraf etti! "HDP ile gizli ortağız"

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile demokrasi ve insan haklarını ilerletmek için zımnen ittifak içinde olduklarını söyledi.

Kaboğlu, France24 televizyon kanalında Stephanie Antoine’ın moderatörlüğünde yayınlanan Le Debat (Müzakere) programına konuk oldu.

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tartışıldığı programda, ekrana “Türkiye: Peki Erdoğan kaybederse? Uluslararası satranç tahtası ters çevrilebilir” alt yazısı da yansıtıldı.

Sunucunun "Kürt meselesi" ifadesini kullanarak konuya ilişkin yönelttiği soru üzerine Kaboğlu, "Zaferimizle bu meselenin çözüleceğini söyleyebilirim. Belki biraz erkenden söylemiş olabilirim ama her halükarda HDP, demokrasi ve insan haklarını ilerletmek için bizim zımnen ittifak içinde olduğumuz bir partidir." ifadesini kullandı.​​​​​​​

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

biz biliyoruz yerel secimlerden beridir ortaksınız

ekonomiden vuracaktınız allah sizi sasırtı hdp ile ortak oldunuz millet uyandı ben zaten uyanıktım neden belediyelere alınanlar bakıyordum söyle düşününce hdp de haklı ben size oy verdiysem benim adamıda alacaksınız dedi (iyi partililere hdp milletvekili bizim sayemizde ordasınız ) chp ee size gelelim biz sizi deniz baykaldan sonra bol bol tanıdık

BİZ BİLİYORUZ ya bilmeyenler

Gerçekten müslümansa münafık değilse bu keferelere hainlere gavurlara gafillere kimse oy vermez. Hele sarıklı cübbeli çarşaflı görünen namaz kılan insan bunlara oy vermez. GERÇEK OLAN ÖBÜR DÜNYA VAR HA.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23