• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP siyonistlerin ağzıyla konuşuyor! Uzgel Hamas'ı 'katliamcı' ilan etti

Yeniakit Publisher
2024-05-17 23:41:00 - 2024-05-18 00:06:04
CHP siyonistlerin ağzıyla konuşuyor! Uzgel Hamas'ı 'katliamcı' ilan etti

CHP Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, ümmetin izzetini ayakta tutan mücahid Hamas'ı hedef aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, partisinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenledi.

Gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye'nin dış politikasını hedef alan Uzgel, İsrail tarafından işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesi veren Hamas'a çirkin iftirada bulundu, sivil katliamı yapan siyonistlere ise tek kelime bile etmedi.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tuhaf bir Hamas sevdası olduğunu" ileri süren Uzgel, "Bu anlamsız ve faydasız bir sevda. Hamas, sivil katliamı yapıp sonra da kendi halkının katliamına sebep olmuş bir parti, örgüttür." diye konuştu.

Hamas'ın Filistin hareketini bölmekten başka hiçbir sonuca ulaşmamış bir hareket olduğunu iddia eden Uzgel, "Bu coğrafyada neredeyse Katar dışında kimsenin yan yana gelmek istemediği Hamas'la bu kadar içli dışlı olmanın Türkiye'ye faydası ne oldu? Filistinlilere faydası ne oldu?" diye sordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Boran

Chp liler muskuman olmadiklari icin hic bir zaman chp kiler vatan savunmasinda bulunmadiklari icin bilmezler vatan ne demek chp nin vatani bati işleri usaklikulkeyi amerika mandası yapmak

İthal mal

Bu geldiği gibi gitmeyenler bu günler için ithal edilmiş ve bu güne kadar iş bankasının paraları ile beslenmişlerdir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23