• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Milletvekili Yığılca oy isterken vatandaşları aşağıladı

Yeniakit Publisher
2023-12-11 22:36:00 -

CHP Düzce milletvekili Talih Özcan Yığılca, yerel seçimler için Düzce'nin Yığılcalı ilçesinde yaptığı konuşmayla büyük tepki çekti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı - Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, CHP Düzce milletvekili Talih Özcan Yığılca'nın nefret dolu konuşmasına tepki gösterdi.

Keşir şunları söyledi:

CHP Düzce milletvekili Talih Özcan Yığılca ilçemizde adayını övmek için tüm ilçeyi yozluk, yobazlık ile itham etmiş. Bu ne küçümseme, bu ne hadsizlik? Hala vatandaşa tepeden bakma, kibir, üstencilik. İşte bu asıl yobaz, yoz zihniyet... Yerel seçimde Yığılcalı hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Düzce milletvekili çok ayıp etmiş.Bu ayıp kendisinedir.Yani"tıpış,tıpış oy vereceksinizin farklı versiyonu gibi söylem"chp,belediyeleri vatandaşa ne vermiş,ne yapmış ta adayı övüyor.Kendi ilçemden biliyorum,devlet ilçenin istikakını gönderiyor.Ama,chp belediyesi çalışmıyor.Başkana,terminal yakışmıyor dedim.Param var dedi.Sayın başkan paran varsa yap ta vatandaş görsün dedim.Halen daha yapıyor.Bunlar algıda,yeme-içmede bir numara.

Misafir

Bir ayagi çukurda akillanmamis bundan sonra hiç akillanmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23