• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP listesinden giren Davutoğlu yine bombayı bıraktı: Son tercihimdi

Yeniakit Publisher
2023-08-01 00:56:00 -

Muhalefette seçim yenilgisi sonrası tansiyon düşmüyor. Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, son yaptığı açıklamalarla CHP'lileri kızdıracak.

Seçimlerde alınan ağır yenilginin ardından dağılan muhalefet kanadında sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti arasındaki karşılıklı "yerel seçim" restleşmeleri devam ederken, ittifakın küçük ortaklarından Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir programda CHP'lileri kızdıran açıklamalarda bulundu.

"Son tercihim CHP listelerinden girmekti"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı programda, ''En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti. Her şeyi denedim. İYİ Parti’ye teklif götürdüm. Bu sağ seçmen CHP’ye oy vermez beraber olalım dedim. Kimse bizim oportünist bir tavır sergilediğimizi söyleyemez'' ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar CHP seçmeni tarafından büyük tepki toplarken sosyal medyada, ''Bizi oyuna getirdiler.'' yorumları yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Davutoğlu, bütün bu uğraşlara ne gerek vardı, niçin doğduğunuz yuvanızı terk ettiniz? mücadele ise yuvada da yapılabilirdi, Reis doğru, hayırlı, faydalı olan her hizmeti yapmaz mıydı?, şimdi söylenmeyecek lafları kamu oyu önünde anlatmanız, sizin ne kadar zayıf olduğunuzu halka niçin yansıtıyorsunuz?

Abdullah

huzurlarınızda Davutoğlu bebecan denen iki zavallı mahluk türü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23