• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP lideri Özel Almanca konuştu! Steinmeier'den aferini kaptı

Yeniakit Publisher
2024-04-24 23:44:00 -

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'le görüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel tokalaşırken ayak üstü bir süre Almanca sohbet etti. Özel çeyrek Almancasıyla aferin aldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Cumhurbaşkanı Frank- Walter Steinmeier'le görüşmesinde bir süre Almanca konuştu. Özel'le tokalaşan Steinmeier, "Perferct German" diyerek övdü.

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. Almanya'nın Ankara Büyükelçiliğindeki görüşme, basına kapalı gerçekleşti ve 50 dakika sürdü.

Almanca konuştu

CHP lideri Özel görüşmenin başında Steinmeier'le tokalaşırken bir süre Almanca konuştu. Steinmeier, "Perfect German" diyerek Özgür Özel'in Almancasını övdü.

Görüşmede, CHP heyetinde Özel'in yanı sıra Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Yalçın Karatepe, Gökçe Gökçen, Gül Çiftçi, İlhan Uzgel ve İstanbul Milletvekili Namık Tan yer aldı. Steinmeier'e ise Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jurgen Schulz eşlik etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İçeriye çakal, dışarıya enikler, ahanda bu ezikler!

Ulan ezikler, ulan adiler, ulan manda ruhlular o çakallar nezaketen de olsa Türkçe konuşuyor mu? Siz eniklerini ziyarete gelmişler bir "merhabayı" öğrenme zahmetine girmemişler, siz neyin peşindesiniz, adiler? Bari Mütekabiliyet esasına uyarak A1 seviyesininde olmayan yabancı dil bilginizle kendi kendinizi rezil etmeseydiniz EİKLER!!!! Bilenler bilmeyenlere söylesin, nasıl ki yunan rum tekfurunun İngilizcesi berbat ötesiyse ahanda bu tipitipin almancası da o kadar berbat, ama önemli olan Alman gavuruna yılışmış, kendi gibi terörist dostu gavurdan 'aferim leni' kapmış ve böylelikle mandacılıkla yoğrulmuş ruhunu tatmin etmiş olması, değil mi?(!)

Arda

Chp Özgur Ozelle iktidar artık.Calısın sizde tekrar olun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23