• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP İzmir’e çantada keklik dedi Kent Uzlaşısı’na gitmedi. DEM İzmir’de dımdızlak kaldı

Yeniakit Publisher
2024-03-09 12:28:00 -
CHP İzmir’e çantada keklik dedi Kent Uzlaşısı’na gitmedi. DEM İzmir’de dımdızlak kaldı

31 Mart seçimlerine günler kala İzmir'de CHP ve DEM krizi de sürüyor. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği bölgede, CHP ve DEM Parti'nin uzlaşamaması gündemdekini yerini koruyor. DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Türkan Aslan Ağaç yaptığı açıklamada, CHP'nin İzmir'i çantada keklik olarak gördüğünü ancak sonucun böyle olmayacağını söyledi. Türkan Aslan Ağaç, "1 Nisan’a herkes DEM ile uyanacak" dedi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlerine kısa bir süre kala İzmir’de siyasi partilerin çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

Seçim startının verildiği günden bu yana tartışmalara neden olan CHP ve DEM Parti uzlaşısının sağlanamaması konusu hala gündemde.

DEM Parti İzmir Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayları Türkan Aslan Ağaç, seçim süreci ve yerel yönetimin durumuna ilişkin Gazete Duvar’a değerlendirmelerde bulundu.

‘CHP, İZMİR’İ ÇANTADA KEKLİK GÖRDÜ’

Eşbaşkan adayı Türkan Aslan Ağaç yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“2019 seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul'u kazanması için HDP tabanı çok büyük emek sarf etti. Vatandaşa sorduğumuz o seçme hakkını götürüp onlardan yana kullandılar. Fakat bu süre içindeki hizmetleri ne adil ne eşitlikçi ne de özgürlükçü oldu. Ne kendilerine destek veren HDP tabanına hizmet götürdüler ne de yönetime katılma konusunda bir olanak tanıdılar. Bu açıdan İzmir'de bir kent uzlaşısı olsaydı elbette çok iyi olurdu. Fakat bu uzlaşıyı ellerinin tersiyle ittiler. Çünkü İzmir’i çantada keklik gördüler ancak öyle çantada bir yer yok!

 

"1 NİSAN'DA HERKES DEM'E UYANACAK"

Biz İzmir’i üçüncü yol anlayışıyla, çoğulcu bir yaklaşımla yönetmeye, bütün denklemleri alt üst etmeye geliyoruz. 1 Nisan’a herkes DEM ile uyanacak."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İzmir

Vatanperver chp li kardeşlerimiz lütfen bütün derdi kariyer koltuk olan chp yöneticileri eş başkanlarına chp dem parti ittifakına kandile geçit vermeyin. Bu ülke hepimizin biliyoruz ki chp nin bu halinden sizde rahatsızlık duyuyorsunuz. Ama asla çaresiz alternatif siz değilsiniz gelin bir olalım beraber olalım cumhur da buluşalım hep birlikte güçlü Türkiye olalım.

Osmanlı Torunları

100 yıldır Turkiyemde Güvenlik Sorunu olan vatan Hayinleri vatansızlar soysuzlar Teröristler Satılmmışlar … Soysuzlar müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar Münafıklar müslüman Postuna Bürünmüş Geyri müslim yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman Yunan Rum Bulgar İngiliz PKK ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Fetönün Çocukları Olan chp Hdp YSD DEM VP TKPLİ pisliklerin Hepsine oy verenlere Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin Amin Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23