• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Gençlik Kolları duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı: Ümit Özdağ o anları paylaştı: İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

Yeniakit Publisher
2023-05-24 12:14:00 -

CHP Gençlik Kolları duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı. Ümit Özdağ o anları paylaşarak "Elinize sağlık gençler" notuyla gönderi paylaştı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçilmesi taktirde Suriyeli sığınmacı ve kaçakların en geç 2 yıl içerisinde ülkelerine gönderileceğini söyledi.

 

CHP Gençlik Kolları ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerinden duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı. Ümit Özdağ da o anları paylaşarak "Elinize sağlık gençler" diyerek bir gönderi paylaştı.

 

"SAAT 11.00'İ BEKLEYİN"

Özdağ paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Efkar Baba

Bunlardan ilke denilen bir şey yok. Bunların omurgaları da yok. Girdikleri kabın şeklini alıyorlar 

şeyh şamil bu

suriyeliler bir yere gitmeyecek. biz suriyeye gideceğiz. ata topraklarını ana vatan katıp tekrar cihan imparatorluğunu kuracağız. biz cihan devletiyiz hiç bir zaman küçük düşünemeyiz. bizi bu küçük coğrafyaya hapsedenler ve bundan razı olmamızı isteyenler hem içerde hem de dışarda düşmanlarımızdır. asurlulardan isim verilmiş suriye diye bir devlet mi var? kim kurmuş bunu? sınırlarını kim çizmiş? biz mi? HAYIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23