• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP bunu da sahiplendi! Siz heykel dikin, diplomasi devlet işi

Yeniakit Publisher
2024-09-04 18:37:00 -
CHP bunu da sahiplendi! Siz heykel dikin, diplomasi devlet işi

Türkiye’nin Mısır ile yıllar sonra normalleşme sürecine girmesi Türkiye’deki istemezükçü zihniyeti rahatsız etti. Heykel dikmekten başka icraatı olmayan CHP, AK Parti iktidarını hazmedemeyerek Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’nin Türkiye ziyaretini de sahiplendi.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı’na katılmak üzere bugün Ankara’ya kritik önemde bir ziyarette bulundu.

Ortadoğu’da söz sahibi olan Türkiye, yeni atılımlarla batıya ders vermeye devam ediyor. Her fırsatta Türkiye’nin önüne takoz koymaya çalışan CHP ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sisi’yi ağırlamasından rahatsız oldu.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Es-Sisi'nin huzurunda iki ülke arasında 17 anlaşma imzalanmasını hazmedemeyerek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla rahatsızlığını dile getirdi.

Tanal, gelinen noktanın CHP savunduğu nokta olduğunu söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Chp Belediye denince

Heykel konser festival sonra zam.

Milletin parasını çarçur etmeye kimsenin hakkı yok

Tv de izledik Onur erim di sanırım tivit atmış başından geçen konuyu anlatmış İzmir belediyesi tunç soyer başkan ken havadan yangın söndürme filosu kurmak istemiş hatırlı bir dostumu kıramadığım için kendisine gerekli danışmanlığı yaptım çok beyendi ve hemen devreye alınması için harekete geçti sonra öğrendim ki bu iş için ayrılan bütçeyi ve daha fazlasını tunç beyin eşi neptün hanım festival ve konser yapmakta kullanmış.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23