• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP bildiriyi imzalamadı sosyal medya çalkalandı! Özgür Özel’in o görüntüsü gündem oldu

Yeniakit Publisher
2023-12-24 13:57:00 - 2023-12-24 15:01:10
CHP bildiriyi imzalamadı sosyal medya çalkalandı! Özgür Özel’in o görüntüsü gündem oldu

Terör örgütü PKK’nın kınandığı bildiriye CHP imza atmadı. Bu durum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in PKK’ya bağlı medya organlarıyla içli dışlı olmasını akıllara getirdi.

 yeniakit.com.tr 

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırıda 12 askerimizin şehit olmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM),  AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiri yayınlandı. PKK terör örgütünün saldırılarının "Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır" sözleriyle kınandığı bildiriye CHP ve DEM (HDP) partileri imza atmadı.

CHP’nin, terör örgütü PKK’yı kınayamaması büyük tepkilere neden olurken, partinin kimlerle yol aldığı da tekrar gözler önüne serilmiş oldu. Bununla beraber, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçmiş süreçte katıldığı bir canlı yayın da tekrar gündeme geldi.

Özgür Özel, “Medya Haber” isimli televizyon kanalına katılarak yeni anayasa çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Özel’in içli dışlı olduğu Medya Haber isimli oluşum, askerimizin şehit edildiği saldırılara dair, “İşgalci Türk ordusuna Urfa, Mardin ve Hakkari’de darbe” yorumunda bulundu!..

Resim

CHP’nin PKK’yı kınayan bildirime imza atmaması üzerine Özgür Özel’in PKK’lı medya organlarıyla içli dışlı olduğunun hatırlatılması büyük ses getirdi. Fatih Tezcan da X hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

CHP=DEM bir fark yok.Giden de,gelen de aynı.

dinden imandan nasibini alamayanlar

Müslüman milletin içinde... elbet böyleleri de olacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23