• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP, Berkin’i 269 gün sonra hatırladı!

Yeniakit Publisher
2014-03-13 20:34:58 - 2014-03-13 20:34:58
CHP, Berkin’i 269 gün sonra hatırladı!

Ana muhalefet partisi CHP, Gezi eylemcilerine polis müdahalesi sırasında yaralanan Berkin Elvan’ın ölümü üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışırken, en ilginç tepki Dersimlilerden geldi.

RAMAZAN ALKAN / ANKARA - Berkin’in twitter hesabından paylaşılan bir mesajda, CHP “katil” olmakla itham edildi. Berkin Elvan’ın Alevi bir ailenin çocuğu olmasını siyasi bir argüman olarak kullanmak isteyen ana muhalefet partisine beklenmedik bir tepki geldi. Elvan ailesi çocuklarına ait olan twitter hesabı üzerinden CHP’lilere veryansın ettiler. Çocuklarının yoğun bakımda kaldığı 269 gün boyunca bir tek CHP’linin ziyarete gelmediğini belirten Elvan ailesi, CHP’nin seçimler öncesi oy avcılığı yaptığını söylediler.

ELVAN AİLESİ DERSİM’İ HATIRLATTI

Mesajda Dersim olayları da hatırlatılarak, sorumlusu olarak CHP gösterildi ve şöyle yazıldı: “Biz Dersim’den geldik. CHP katildir bildik. Dedemize, nenemize, beşikteki bebeğimize kurşun sıkan CHP’dir. Katil CHP.

CHP’yi sahtekarlıkla eleştiren aile ikinci olarak şu mesajı yayınladı: “Berkinimizi rahat bırakın. CHP’liler sizi son kez uyarıyorum, düne kadar kapımıza uğramayanlar sahte gözyaşları ile burada.” CHP siyasetinin kanlı bir siyaset olduğunun belirtildiği son twitte ise, “Katil CHP. Berkinimin meleğimin cenazesinde eline çek. Bizim nenemize, dedemize hamile annemize süngü takan CHP’dir, katildir, defol CHP” denildi.

TWİTTER HESABI SPAMLANDI

Ana muhalefet partisini sert bir dille eleştiren ailenin bu mesajlarından rahatsız olan CHP’liler @candostelvan hesabını kapattırmak için yoğun bir şekilde spam yaptılar. Partililerin büyük çabaları sonrası Berkin Elvan’ın twitter hesabı askıya alındı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23