• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP amigosu Can Ataklı, Kılıçdaroğlu'nu böyle madara etti! Şok olacaksınız

Yeniakit Publisher
2023-05-22 14:47:00 - 2023-05-22 21:39:33
CHP amigosu Can Ataklı, Kılıçdaroğlu'nu böyle madara etti! Şok olacaksınız

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dönem iktidarı destekleyen Cevdet Nasıranlı’yı başdanışman olarak neden atadığını irdelediği bugünkü yazısında, “Bunu bilmek mümkün değil. Bu nedenle sormak istiyorum: Kılıçdaroğlu yakın çalışma adamlarını nasıl seçiyor?” diye sordu.

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dönem iktidarı destekleyen Cevdet Nasıranlı’yı başdanışman olarak neden atadığını irdelediği bugünkü yazısında, “Bunu bilmek mümkün değil. Bu nedenle sormak istiyorum: Kılıçdaroğlu yakın çalışma adamlarını nasıl seçiyor?” diye sordu.

CHP amigosu Ataklı, “Bu kişileri bizzat kendisi mi buluyor yoksa başka 'güvendiği' kişilerin referansına mı bakıyor? Kılıçdaroğlu referansına güvense de çok yakınına aldığı bu kişiler için kendisi bir araştırma yapıyor mu? Ve soru: Bu Cevdet Nasıranlı adlı kişinin ne mal olduğu ortaya çıktı, peki Kılıçdaroğlu bu kişiyi hala yanında tutuyor mu, tutmadıysa bunu getirenden hesap sordu mu, soracak mı?” diyerek herkesi şaşırttı. 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fatih

Sizin sahibiniz zinciri salıncak oraya buraya saldırıyorsunuz,hoşt hoşt.......

Gültekin

Can Ataklı'ya sizin asıl eleştireceğiniz konuları bırakıp da, Cevdet Nasıranlı'nın danışmanlığını eleştirmeniz sizin ne kadar ucuz eleştirmen olduğunuzu gösteriyor, yahu ülkenin bağımsızlığı söz konusu iken Kılıçdaroğlu'na destek veren canavarları göremiyorsanız veya işinize gelmediğinden görmek istemiyorsanız, sizlerin bu ülke vatandaşlığı tartışılır hale gelirsiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23