• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP açılış yaparsa böyle yapar! Milleti sarhoş etmek hizmeti(!)

Yeniakit Publisher
2024-04-15 21:46:00 - 2024-04-15 21:47:10

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pozcu sahilinde gençleri alkole özendirici içkili bir mekan açtı.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa hizmet etmek için kullanması gereken imkanı, gençleri alkole özendirecek mekan açarak kullandı.

CHP'li belediyenin alkollü mekanına tepki yağdı

Pozcu sahilde, heykel açmak dışında başka bir hizmetinin de olduğunu gösteren (!) CHP'li belediyenin açtığı alkollü mekan tepkilere neden oldu.

Görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılan alkollü mekana tepki gösterenlerden biri de AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank oldu.

Varank, Anayasa'nın 58. maddesindeki "Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır." ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

"Anayasamıza aykırı değil mi?"

Varank, paylaşımının devamında CHP lideri Özgür Özel'i etiketleyerek "Bir belediyenin, imkanlarını gençleri alkole özendirmek için kullanması en başta Anayasamıza aykırı değil mi? Türkiye'nin en pahalı 2. suyunu içen Mersinlilerin vergisiyle böyle bir mekan işletmek hangi belediyecilik zihniyetinin ürünü?" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asa

Ayıkken devletin başına bela bunlar sarhoşken çok cekecegiz

Hizmetten anladığınız bu mu?...

Oraları iyi bilirim...sessiz sakin huzur verici...sahilde akşam yürüyüşünün genellikle ailecek yaptığı yerler...balon ve uçurtma uçuran çocuklar...bisiklet süren çocuklar ... içkili bir eğlence mekânın oraya açılması demek huzursuzluk kavga ve gürültünün habercisidir...gösterilen video bile gürültü dolu...oysa oralar aile mekânları...bir an önce bu çirkinliğe Mersin belediyesi son vermelidir...kamelyalar akşamları çayını piknik malzemelerini alan ta uzaklardan gelen ailelerle dolar...hatta kamelyalar yetmez çimlere sofra serilir...orda içkili mekan açılması demek ailelere rahatsızlık vermek demektir...Vahap seçer seçildikten sonra yaptığı ilk iş sahilde portakal suyu satan ve portakal şeklinde tasarıma sahip atom denen ...taze meyve suyu satan küçücük mekânlar vardı ve çok güzel satış yapıyordu... onları kaldırdı... şimdi de alkollü mekân getirerek kavga gürültü patırtı olay kargaşa kaos sevdiğini göstermiş...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23