• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemil Kılıç'tan Umre yorumu! 'Bu işi ranta çevirmek riya dininin tapınmasıdır'

Yeniakit Publisher
2023-01-12 19:07:00 - 2023-01-12 19:52:09
Cemil Kılıç'tan Umre yorumu! 'Bu işi ranta çevirmek riya dininin tapınmasıdır'

CHP'ye yakın medya kuruluşları ile gazetecilerin Ekrem İmamoğlu'nun Umre ziyaretine ilişkin PR çalışmaları amacına ulaştı. İmamoğlu'nun Umre'ye gideceği bilgisi ile gündeme gelmesi, Cemil Kılıç'ın 2019 yılındaki bir eleştirisini akıllara getirdi.

 Yeniakit.com.tr 

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Umre PR'ını Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy yaptı.

Twitter hesabından CHP'li İmamoğlu'nun Umre'ye gideceğini duyuran Ersoy, "Ekrem İmamoğlu yarın anne ve babasıyla birlikte bir umre ziyareti gerçekleştirecekmiş." dedi.

Ersoy'un Twitter mesajı CHP'ye yakın bütün medya kuruluşları tarafından haberleştirildi. Diğer bazı gazetecilerin sosyal medya çalışması ile de İmamoğlu Umre PR'ını tamamladı.

Seçim sürecinde cami cami dolaşıp Kur'an'ı Kerim okutan Ekrem İmamoğlu, Umre ziyaretini de PR amacıyla kullanarak tepkileri üzerine çekerken, kemalistlerin ilahiyatçısı Cemil Kılıç'ın 2019 yılında paylaştığı Twitter mesajı gündeme geldi.

Kılıç, mesajında "İbadetin reklamı olmaz. Reklam yaparak ve bazı popüler isimleri kullanarak insanları umreye çağırmak, böylece bu işi ranta çevirmek İslam'ın ibadeti değil riya dininin tapınmasıdır. İslam'a kıymayın efendiler!" demişti.

Gözler İmamoğlu'nun Umre PR'ından sonra yeniden Kılıç'a çevrildi. Cemil Kılıç'ın aynı uyarıyı İmamoğlu için de yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MISTIK

CEMİL KILIÇ, EKREM İMAMOĞLU İÇİN AYNI İFADELERİ KULLANAMAZ.CHP LİLER KILIÇLA BAŞINI KESERLER. CEMİL KILIÇ GİBİLER KİME SALDIRACAKLARINI GAYET İYİ BİLİRLER.CHP LİLER UMREYE BASIN EŞLİĞİNDE GİDERLERSE RİYA OLMAZ . SADECE AK PARTİ LİLER MHP , LİLER BBP LİLER GİDERSE RİYA OLUR !

ahmet fazıl

Allah CC.hidayet versin....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23