• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemil Kılıç'tan Din dersi için müfredat çıkışı! "Atatürk ilkeleri de eklenmeli"

Yeniakit Publisher
2022-11-21 23:39:00 - 2022-11-22 01:19:02
Cemil Kılıç'tan Din dersi için müfredat çıkışı! "Atatürk ilkeleri de eklenmeli"

Kemalistlerin İlahiyatçısı Cemil Kılıç, Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşımla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitaplarına ilişkin müfredat çıkışında bulundu.

 Yeniakit.com.tr 

Toplumda yaygınlaştırmaya çalıştığı sapkın fikirleri ile tepkileri üzerine çeken Cemil Kılıç'tan "müfredat" çıkışı geldi.

Başörtüsünün Müslüman kadınlar için farz olmasını inkar etmek gibi birçok konuda ön plana çıkan Kılıç, "Din kültürü ve ahlak bilgisi kitaplarında pek çok yanlış bilgi, anlatım bozukluğu ve insan haklarına aykırı ifadeler var. Müfredatın ivedi olarak yenilenmesi gerekiyor." dedi.

Cemil Kılıç mesajlarının devamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi müfredatına, Atatürk İlke ve İnkilapları dersinin de eklenmesini istedi:

23 yıldır din kültürü ve ahlak bilgisi dersi veriyorum. Son birkaç yıl öncesine değin müfredatta Atatürk ilke ve devrimleri konusu da vardı. Sonra kaldırıldı. Bu konular müfredata yeniden konulmalıdır.

Müfredatta olmasa bile Millî Eğitim Temel Yasası gereği her öğretmenin Atatürkçülük konularını anlatma yükümlülüğü var. Ben özenle ve önemle anlatmayı sürdürüyorum.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

www

Host, senin gibi itlerin dualari kabul olsaydi gökten kemik yagardi. Di senin gibi densizlerin kafasina göre uygulanmaz. Biz dinimizi kendimize göre ayarlyamayiz. Bunu bati yapar bizim Kuranumiz var. Git kiliseye üye ol ama bizim dinimizle ugrasma

olacak mutlaka

bırak müfredatan kaldırılmasını bekliyorum bir gün serbest piyasadan kalkacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23