• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemaatin gazeteleri sanki CHP pravdası

Yeniakit Publisher
2014-02-28 12:01:00 - 2014-02-28 12:09:05
Cemaatin gazeteleri sanki CHP pravdası

Siyonist İsrail’den aldığı ihaleyle hükümete savaş açan Paralel Yapı’nın kontrolündeki Zaman ile Bugün gazetesinin sayfalarındaki CHP haberlerinin çokluğu dikkat çekiyor.

HAMİT ŞİMŞEK / ANKARA - Siyonist İsrail’den aldığı ihaleyle hükümete savaş açan Paralel Yapı’nın kontrolündeki Zaman ile Bugün gazetesinin sayfalarındaki CHP haberlerinin çokluğu dikkat çekiyor. “Ananasçı” cemaat gazeteleri, yerel seçimlere az bir süre kala tamamen CHP’nin hizmetine girmiş durumda. Seçim çalışmalarına ilişkin haberlerin tamamının neredeyse CHP’li adaylarla ilgili olduğu görülüyor. Cemaatin yazarları da CHP’nin ‘başarısı’ için yoğun çaba sarf ediyor. AK Parti’den milletvekilliğine aday gösterilmediği için Başbakan Erdoğan’a husumet besleyen ve aldığı maaş karşılığında cemaate yanaşan Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, dünkü yazısının bir kısmında CHP propagandası yaptı. Ilıcak, Başbakan Erdoğan’ın Mustafa Sarıgül haberlerini sansürlediğini ve CHP’nin afişinin asılmasını engellediğini öne sürdü.

‘FÜRUATÇI’ GÜLEN’LE İKNACI NUR KOL KOLA

Çirkeflikte sınır tanımayan Paralel Yapı’nın tetikçisi ve beslemesi Bugün gazetesi, Fethullah Gülen’in “Başörtüsü füruattır” diyerek başlarını açmaya zorladığı başörtülü mazlum öğrencileri ikna odalarına alıp işkence eden CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter’in bile reklamını yapıyor. Bugün, dershane tasarısıyla ilgili ‘paralel abilerine’ destek veren Serter’in Milli Eğitim Komisyonu raporuna yazdığı muhalefet şerhine genişçe yer ayırdı. Bugün, Serter’in “Tasarının hazırlanış amacı ve özü itibariyle, eğitimdeki temel sorunların çözümüne katkı sağlamak yerine, iktidar partisinin siyasi hedeflerine hizmeti, tasfiye ve yeniden kadrolaşmayı öngördüğünü belirttiğini” okuyucularına aktardı.

BİRACI AKAYDIN’LA NE ARA BARIŞTINIZ?

Zaman gazetesi, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi için 16 sayfalık özel ek çıkarmıştı. Bir dönem faaliyetleri sebebiyle Zaman tarafından eleştirilen “biracı” Mustafa Akaydın’ın başkanı olduğu CHP’li belediyenin gazete ile çalışması işbirliğinin somut göstergesi olarak yorumlanmıştı.


Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23