• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemaat dershanesinde CHP Propagandası!

Yeniakit Publisher
2014-03-06 11:11:00 -
Cemaat dershanesinde CHP Propagandası!

İlk kez belgelendi; işte paralel dershanede CHP propagandası! Gülen grubunun en bilinen dershanesi olan “Maltepe Dershaneleri” Ankara’da CHP Propagandası yapmaya başladı.

Gülen grubunun en bilinen dershanesi olan “Maltepe Dershaneleri” Ankara’da CHP Propagandası yapmaya başladığı ortaya çıktı

Cemaat parti kuracak mı?”, “Cemaat hangi partiye oy verecek?”, “Cemaat Ankara ve İstanbul’da kimi destekleyecek?” şeklindeki sorular gündemi meşgul etmeye devam ederken, haber10 sitesi paralelcilerin Ankara’da açıktan CHP'ye destek verdiğini belgeledi.

Gülen grubunun en bilinen dershanesi olan “Maltepe Dershaneleri” Ankara’da CHP Propagandası yapmaya başladı.

ÇOCUKLARI DA ALET ETTİLER

Maltepe Dershanesi Sincan Şubesi’ndeki sınıfları CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Sincan adayı Alaattin Bera Türkoğlu’nun afişleri ile donatıldı.

Sınıftanta çekilen fotoğraf “Mansur Yavaş, paralelcilerin adayı” şeklindeki iddiaları belgelerken, “Paralel yapı CHP’ye oy vermez” iddialarını da çürütmüş oldu.

BAŞBAKAN AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın, “Şantajlarla, kasetlerle tamamen esaret altına alındılar. CHP’nin genel müdürü çıkıp ‘nerede bu paralel örgüt, gidip üye olacağım’ derse kimse şaşırmasın. Partide ipler Haşhaşilerin eline geçti…” açıklaması da Maltepe dershanesinde çekilen fotoğraf ile belgelenmiş oldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23