• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Toker yerel seçim sonucunu şimdiden duyurdu: Çok rahat kazanır

Yeniakit Publisher
2023-09-07 04:29:00 -

Katıldığı canlı yayında yerel seçime ilişkin açıklamalarda bulunan Cem Toker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında muhalefet olmadığını belirterek çok kolay kazanacağını iddia etti.

İyi Parti, seçimleri CHP'nin HDP ile olan ilişkisi nedeniyle kaybettiklerini belirtirken yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarını belirtti.

Ancak iş birliğine kapılarını da açık bırakan İyi Parti, ilk adımı atarak İzmir adayını açıkladı.

İyi Parti'de hareketli günler yaşanırken, Kılıçdaroğlu'na seçim döneminde destek verenler, bugün koltuğu bırakması için eleştirel açıklamalarına devam ediyor.

O isimlerden biri olan LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker, Sözcü TV'de Dört Çarpı Dört programında muhalefetin durumu yorumladı.

"Kılıçdaroğlu'nun hala o koltukta oturmasını yadırgıyorum"

"6 partinin 5 tanesi tek başına 81 ilden birini kazanamaz" diyen Toker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu seçimi çok rahat kazanacağını da ekledi:

Meral Akşener'in ittifak kültürü öldü. İttifak bana umut veriyordu, ama maalesef sonuca baktığımızda böyle bir ittifakı bir daha görebileceğimizi düşünmüyorum.

Seçimden sonraki söylem ve duruşlarıyla Kılıçdaroğlu, kendi partilileri tarafından bile samimiyet testinden, güvenilirlik testinden geçemiyor.. Seçmen nezdinde zaten o yokmuş. Ne vaatlerle girdi ama seçmen onlara bile inanmadı.

Ondan sonra da Kılıçdaroğlu'nun söylemleri.. hala o koltukta oturmasını yadırgıyorum. Pek çok insandan duyuyorum. Daha bugün hayatında CHP'den başka partiye oy vermemiş 70'li yaşlarda bir Cumhuriyet kadını diyeceğimiz bir hanım bana "Kılıçdaroğlu o koltuktaysa ben sandığa gitmeyeceğim" dedi. Böyle bir ortamda hangi parti Kılıçdaroğlu'nun peşinden gider bunu sorgulamak lazım.

"Erdoğan bu seçimi çok kolay alır, karşısında zaten muhalefet yok"

Benim bakış açım böyle evet ittifak görmeyeceğiz. Ama iş birliği kapısını herkes son dakikaya kadar aralık bırakacak. Ama böyle devam ederse, Erdoğan'ın karşısında zaten muhalefet yok, Erdoğan bu seçimi çok kolay alır. CHP için de kaleleri, çantada keklik değildir artık.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAYIN CEM TOKER, KALP YUMURTAYA BENZER KIRILDI MI YAPANI OLMAZ EMEKLİLER KÜSKÜN, SÜREKLİ ZAMLARDAN BIKAN HALK KÜSKÜN, SÜREKLİ ZAMANA BIRAKILAN İYİMSER TABLOLARIN GEÇİKMESİ, İNSANLARI ÜMİTSİZ KILIYOR, TUTARSIZ EKONOMİ AÇIKLAMALARI, NETİCESİZ KALMALARI, HALKI ÇOK ÜZÜYOR ŞU CÜMLE ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR "BAK ŞU ÇEŞMEYE SU İÇECEK TASI YOK, KIRMA İNSAN KALBİNİ YAPACAK USTASI YOK" HÜKÜMETİMİZ BAZILARINI YOK SAYARCASINA ZAMSIZ BIRAKMASIYLA HATA YAPIYOR.

Ömer

Şu enflasyon , pahalılık da olmasa zaten garanti eder . Ama Ak parti karşısında muhalefet olmasa bile rahat kazanacağından emin değilim . Nasıl olsa iktidar değişmeyecek deyip farklı partilere yönelebilir . Bir de aday çok önemli mahalli seçimde . Halk bu seçimi önemsemiyor geçim derdinde , ayakta durmaya çalışıyor . Konut meselesi , kira , çarşı pazar mesele büyük , sıkıntı büyük , ileriye dönük Ümit de yok .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23