• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Toker, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu! Sözcü TV'deki yorumcuların rengi attı

Yeniakit Publisher
2023-08-03 12:37:00 -

LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker, fondaş Sözcü TV'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bombaladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aldığı hezimetin ardından sert bir 'değişim' çağrısı da LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker'den geldi.

Kılıçdaroğlu'na seçim döneminde destek verenler, bugün koltuğu bırakması için eleştirel açıklamalarına devam ediyor.

O isimlerden biri olan LDP Eski Genel Başkanı Cem Toker, Sözcü TV'de Dört Çarpı Dört programında Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"KEMAL BEY İÇİN MÜHİM OLAN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAKTI"

İttifakın doğru ancak adayın yanlış olduğunu belirten Toker şöyle dedi:

"İttifak doğruydu, adaydı yanlış olan. Çatı adayının soldan oy alabilecek sağ kökenli bir aday olmasının kazanma şansının çok daha yüksek olacağını ben de dahil birçok kişi dile getirdi. Ama Kemal bey için mühim olan Cumhurbaşkanı adayı olmaktı. Onun 5 ona, 5 ona, 10 ona vekil dağıttı. Bütün derdi 3. kez aday olayım ve seçimi kazanayım. Meclis aritmetiği Kemal bey için hiç önemli değildi. Yeter ki tabanım cumhurbaşkanlığı seçiminde beni desteklesin zihniyetiyle bu noktaya geldiğini düşünüyorum."

"KILIÇDAROĞLU'NA ARTIK OY YOK"

Bir daha asla Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini de sözlerine ekleyen Toker, "o yüzde 48'in içinde benim de iki oyum var. Ama bir daha asla olmayacak. Benim gibi pek çok insan var. Bir anket yaptırıp da 'hala bu zihniyette devam edelim. Bu söylemlerle devam edelim' mi diyorsunuz? Çünkü olmuyor yani. diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BU TÜR TARTIŞMALARI BIRAKIP DA, EKONOMİ OLARAK HALKI NASIL RAHATLATIRIZ, REFAH SEVİYESİNİ NASIL YÜKSELTİRİZ, HALKIMIZI NASIL MUTLU EDERİZ, BUNU TARTIŞARAK YOL GÖSTERİLMESİ GEREKİR, ÇÜNKÜ HALKIN BUNA İHTİYACI VAR, HALKIN DÜŞÜCESİZCE İSRAF ÇILGINLIĞINA SON VERİLMELİ, TOPLUMDAKİ HARAMLARDAN KORKAN DÜRÜST İNSANLARA SAHİP ÇIKILMASI GEREKİR. AKSİ HALDE ONARILAMAYACAK TOPLUMSAL OLAYLAR BÜYÜR.

kısa ve öz olsun

çok berbat haber yapıyor gereksiz uzatıyorsunuz; ne demiş cem , anlamadım ki..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23