• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük'ten hükümete şok sözler! Duyan, şaştı kaldı

Yeniakit Publisher
2023-09-20 12:53:00 - 2023-09-20 13:34:06
Cem Küçük'ten hükümete şok sözler! Duyan, şaştı kaldı

Yazar Cem Küçük, emekli maaşlarına sene başında gelecek zamlara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Valla emekliler ciddi ezildi." dedi.

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yapılacak zamlarda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçtiğimiz gün Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü söyleyen Bakan Işıkhan, "Emeklilerimizi, işçilerimizi, memurlarımızı enflasyona ezdirmedik." dedi.

"Emekli ciddi sıkıntılar yaşıyor"

TGRT Haber'de sabah haberlerini sunan Cem Küçük ise Erdoğan'ın talimatı ile başlayan çalışmalara sitem ederek şunları söyledi: 

"En düşük memur maaşı 22 bin liradan 33 bin liraya çıkacak. Valla emekliler ciddi ezildi. Hele en düşük alanlar 7 bin 500, 7 bin 600 lira alanlar ciddi sıkıntılar yaşıyor. Tabi 10 bin lira alanlar da zorluklar yaşıyor."  






 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CAFER

Cem Küçük kadar hükümetin emeklilere yaptığı yazsalar.

Yaman

Oy vermemenin iki sakıncası var: Biri yasalara göre suç oluşturur. Bunu para cezası ile karşılayabilirsiniz ama ikincisi daha önemli. Oy kullanmadığınız zaman boş oylar sanki kullanılmış ve AKP ye verilmiş gibi sayılıyor. Geçersiz oyların bile AKP ye sayıldığını çok duyduk. Bunun yerine oyu doğrudan AKP ye verseniz daha iyi olur. Eğer AKP kazanmasın veya ucu ucuna kazanıp vatandaşın tepki verdiğini görsün derseniz o zaman mutlaka oyunuzu kullanın ve AKP dışında bir partiye oy verin. Tabii ki yine AKP ye de verebilirsiniz. Bu sizin tercihinizdir, karışamayız. Fakat zamlarla ilgili bu haksız uygulamalar dursun, adaletli zam uygulamaları yapılsın derseniz mutlaka oy kullanmalı ve ona göre tercihinizi yapmalısınız. Yoksa yine bunları tercih eder ya da oy vermeyerek bunları dolaylı yoldan desteklerseniz ve kimler oy kullanmayarak yine bunların başa gelmesine sebep olursa o zaman şikayet etmeye kimsenin hakkı yoktur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23